A fost descoperită după opt ore de căutări continue, ca să le râdă în nas oamenilor legii, spunându-le că totul a fost o farsă.

Purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei, Diana Sarca, a declarat, sâmbătă, că tânăra care a făcut vineri o farsă, după ce a sunat la 112 și a susținut că este sechestrată, a fost depistată la ora 2 noaptea, într-o parcare, după ce Direcția de Operațuni Spaciale i-a identificat telefonul.

Căutările începuseră în jurul orei 18.00, imediat după ce fata a apelat 112 și a declarat că este ținută cu forța într-un aparament de pe raza sectorului 6. A mai spus că nu cunoaște Bucureștiul.

”Ne cerem scuze dacă am deranjat cu sirenele, dar acesta a fost un detaliu să ne spună dacă se aude sau nu se aude, au fost tot soiul de tehnici. În jurul orei 2 noaptea, această tânără a fost depistată pe stradă, nu avea nicio leziune, a fost totuși condusă la INML pentru a fi examinată, iar din declarațiile pe care le-a oferit a spus că era supărată pe prietenul ei, și în momentul în care și-a dat seama că această glumă a escaladat, nu s-a mai putut opri. Vorbim de o sancțiune, de o amendă, dar în același timp vorbim de foarte mulți oameni care au fost implicați în căutare și, după cum bine cunoașteți, am tot fost confruntați cu asemenea situații”, a declarat Diana Sarca, purtătoarea de cuvânt a Poliției Capitalei.

Întrebată de ce durat peste 8 ore căutarea, reprezentanta Poliției a declarat că tânăra s-a mișcat prin oraș în tot acest timp și a lansat un apel. ”Părinții plătesc pentru glumele copiilor. Fac un apel la cei care mai au astfel de gânduri: opriți-vă, pentru că îi puneți pe alții în pericol! Sunt oameni care în acel moment aveau nevoie reală de sprijinul Ambulanței, de sprijinul Poliției, nu ne jucăm cuașa ceva. Telefonul 112 nu este o jucărie”.

Sursa: Cancan