PNL

PNL

PNL e pe cale să piardă Primăria Sectorului 1, asta după ce Andrei Chiliman a fost îndepărtat cu ajutorul Direcţiei Naţionale Anticorupţie. Potrivit unui sondaj realizat recent, deputatul PSD Dan Tudorache este favoritul pentru preluarea funcţiei de primar al Sectorului 1, având 47%, în timp ce Diana Tuşa, candidatul PNL, are 14% şi se poziţionează pe locul al treilea.

Potrivit sondajului, deputatul PSD Dan Tudorache conduce cu 47% in optiunea de vot a locuitorilor de la Sectorul 1 pentru ocuparea fotoliului de primar al acestui sector. Pe locul 2, la mare distanta, se afla Razvan Murgeanu de la Miscarea Populara cu 19%, si abia pe locul 3, cu 14% din preferintele locuitorilor din Sectorul 1, se situeaza liberala Diana Tusa, potrivit Ziuanews.

Locurile urmatoare in sondaj sunt ocupate cu Andrei Gerea (ALDE)-8%, Marcel Dumitru (M 10)- 6%, Dragos Popescu (PRM)-5% si ultimul loc este ocupat de presedintele COSR-Alin Petrache (UNPR)-1%. Ca urmare a rezultatului acestui sondaj, au crescut si mai mult tensiunile in PNL

Alina Gorghiu e pe cale să intre în conflict cu liberalii din cauza Dianei Tuşa, pe care o susţine atât ea cât şi copreşedintele PNL Vasile Blaga.

Blaga ar susţine-o fervent pe Tuşa pentru preluarea Primăriei Sectorului 1 datorită relaţiei pe care copreşedintele PNL o are cu Vlad Moisescu, care ţine cu tot dinadinsul ca Tuşa să ajungă primar.

Diana Tusa nu este agreata de catre liberalii cu vechime de la Sectorul 1 pentru ca, dupa ce a iesit deputat in Sectorul 1cu ajutorul liberalilor, a plecat din PNL, formand Initiativa Liberala cu Andrei Chiliman si Vlad Moisescu, dupa care a cochetat cu PDL, si apoi a revenit in PNL.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: