Evenimentul Zilei > Politica > PNL Timiş: USL a fost dezamăgitor. PSD a fost interesat să acumuleze cât mai multă putere
PNL Timiş: USL a fost dezamăgitor. PSD a fost interesat să acumuleze cât mai multă putere

PNL Timiş: USL a fost dezamăgitor. PSD a fost interesat să acumuleze cât mai multă putere

Preşedintele PNL Timiş, Nicolae Robu, declară că USL a fost "dezamăgitor", pentru că PSD nu a fost interesat de "problemele reale ale ţării", ci doar cum "să acapareze cât mai multă putere", însă o parte din vină aparţine şi PNL pentru că nu a atras atenţia că este partener egal, spunând "stop".

"În percepţia mea, USL Timiş a funcţionat foarte bine, nu însă excepţional, în timp ce USL la nivel naţional a fost dezamăgitor. Iar vina pentru asta aparţine PSD, care nu s-a arătat deloc interesat de problemele reale ale ţării, ci doar cum să acapareze cât mai multă putere, inventând în acest sens o structură guvernamentală nemaiîntâlnită în România şi probabil nici prin alte părţi, iar în compensaţia ineficienţei venind cu tot felul de idei populiste precum deja celebra electorată, impozitarea diferenţiată şi altele", a declarat, joi, corespondentului Mediafax, Nicolae Robu

Preşedintele PNL Timiş a mai spus că şi PNL are o vină pentru slaba funcţionare a USL şi anume că nu a atras atenţia PSD că este partener egal.

"PNL are vina că nu a spus la timp ‘stop, suntem parteneri egali, aşa am obţinut voturile cetăţenilor şi aşa trebuie să funcţionăm, stop nu pentru ce vreţi voi să faceţi, ne-au ales oamenii, haideţi să ne ocupăm de ce am promis’. UNPR şi PC n-au, în opinia mea, decât vina că se încăpăţânează să existe", a spus Robu.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: