Evenimentul Zilei > Politica > PNL și PDL fac alianță neoficială la Capitală. Vor să își pună viceprimari și să-i înlăture pe cei a PSD-ului
PNL și PDL fac alianță neoficială la Capitală. Vor să își pună viceprimari și să-i înlăture pe cei a PSD-ului

PNL și PDL fac alianță neoficială la Capitală. Vor să își pună viceprimari și să-i înlăture pe cei a PSD-ului

Aleșii generali PDL și cei liberali au propus schimbarea celor doi viceprimari ai Capitalei PSD: Dan Darabont și Marcel Nicolăescu, care erau susținuți de aripa controlată de edilul sectorului 5 al Capitalei, Marian Vanghelie.

Pe motiv că nu și-au făcut treaba, aleșii generali democrat liberali și cei liberali au cerut schimbarea viceprimarilor. Astfel, liderul PDL, Silviu Văduva, a cerut ca viceprimarul PSD- Dan Darabont să fie schimbat din funcție, iar liderul liberalilor- Cornel Pieptea a cerut schimbarea din funcție a vicepriamrului care a plecat de la PNL și a trecut la PSD, pentru că liberalii au anunțat recent că îi retrag sprijinul politic- pe motiv că nu și-ar fi făcut treaba.

După ce au propus cele două modificări, alesul general al Capitalei, psd-istul Doru Giugula a întrebat care sunt motivele pentru care se vrea schimbarea celor doi viceprimari. În replică, Cornel Pieptea a precizat că legea le permite să facă astfel de modificări și că nu vrea să menționeze alte motive.

Numai că, atunci când s-a trecut la vot, liberalii și pdl-iști nu au avut câștig de cauză, pentru că nu au avut majoritate de vot.

 

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News