PNL s-ar putea alege cu DORAR PENAL

PNL s-ar putea alege cu DORAR PENAL

PNL s-ar putea alege cu dosar penal din cauza consultantului politic Felix Tătaru, pentru evaziune fiscală şi spălare de bani, a anunțat joi Antena 3, scrie Psnews.ro.

Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) a găsit mai multe nereguli la partid după campania legislativă, apărute chiar la serviciile oferite de Tătaru. AEP ar fi descoperit că firma lui Felix Tătaru a emis facturi pentru o machetă folosită de 10 filiale ale partidului, Autoritatea Electorală Permanentă urmând să sesizeze Parchetul General pentru evaziune fiscală și spălare de bani.

PNL are termen până pe 27 martie să prezinte toate chitanţele la AEP.

Ne puteți urmări și pe Google News

 

Principala problemă în cazul AEP-PNL este aceea că – după toate aparențele – o mare parte din bani au fost împărțiți între sediul central și 10 filiale ale PNL, iar acum Autoritatea vrea să facă decontul, dar așteaptă hârtiile doveditoare cum că serviciul a fost prestat de către Felix Tătaru.

 

Liberalii acuză pe surse că Felix Tătaru nu a prestat serviciile pentru care ei au plătit și astfel nu au putut depune dovada executării acestora la AEP, pe cale de consecință neputând să-și recupereze banii;

Pe de altă parte,  Tătaru spune că a prestat servicii ce nu au fost plătite, rămânând să încaseze 68.000 de euro + TVA (atât de la nivel central, cât și din filiale).