Evenimentul ZileiPoliticaPNL își testează candidații la parlamentare

PNL își testează candidații la parlamentare

PNL își testează candidații la parlamentare
Liberalii care vor să candideze în această toamnă la Parlament trebuie să treacă testul unui sondaj. PNL a anunțat că, de săptămâna viitoare, va fi demarat un amplu sondaj de opinie la nivelul Capitalei, pentru a vedea cum stau liberalii care vor să candideze la alegerile parlamentare.

 Liderul PNL București, Cristian Bușoi (foto), a anunțat, ieri, că 16 parlamentari și-au exprimat deja intenția de a candida. Pe listă e posibil să apară nume ca Anca Boagiu sau Florin Alexe, foști șefi PNL de sector sau cel al deputatului liberal Ovidiu Raețchi. Bușoi a spus că, pe lângă aceștia, este posibil să candideze și 4 lideri ai sectoarelor sau ai filialelor care nu sunt parlamentari, dar care aspiră la această funcție.

Potrivit liderului PNL București, sunt mulți colegi de partid care doresc să ia parte la sondajul de opinie. Costurile pentru cercetarea sociologică vor fi împărțite egal între liberalii care vor să se înscrie. Încă nu se știe care va fi contribuția financiară a fiecărui parlamentar, dar Bușoi a zis că suma va fi mai mult simbolică.

Ne puteți urmări și pe Google News

PNL va efectua și un sondaj la nivel național, doar că în acest caz nu vor putea fi testate nume, pentru că nu pot fi introduși nominal în cercetarea sociologică 500 sau 600 de potențiali candidați liberali la parlamentare


Accesează: