„ALDE si Tariceanu sunt la fel de socialisti si interventionisti ca Liviu Dragnea si gasca lui.

ALDE si Tariceanu au votat toate masurile socialiste introduse de PSD+ALDE in 2017 si 2018.

ALDE si Tariceanu au votat pentru taxe noi si mai mari si pentru programe de subventii care distrug antreprenoriatul si isi bat joc de banii publici.

ALDE si Tariceanu au propus interventia statului pentru plafonarea preturilor creditelor in domeniul bancar. Lege care este acum atacata la CCR de PNL.

ALDE si Tariceanu au incalcat Tratatul de Functionare a UE cand au inceput sa dea ordine directe bancii centrale. Exact cum fac si socialistii de la PSD.

ALDE si Tariceanu au luat comisia economica de in Senat pe persoana fizica si fac anchete, dau sentinte, folosesc documente false si atac la persoana in domenii in care nu au nicio calificare si nici expertiza. Toate acestea incalcand regulamentul Senatului si al Autoritatii Naţionale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal

Maine in comisia de buget finante din Senat am o serie de amendamente la OUG 114. Sa vedem cum voteaza membrul ALDE din comisie. Pana acum a votat cu PSD si UDMR toate amendamentele mele care eliminau socialismul din proiectele de legi ale PSD”, scrie Florin Câțu.