PNL Galați anunță noi membri. Mai mulți politicieni PMP au trecut la partidul liberal

PNL Galați anunță noi membri. Mai mulți politicieni PMP au trecut la partidul liberal Sursa foto: Arhiva EVZ

Organizația PNL Galați anunță că a cooptat, în rândurile sale, în jur de 500 de membri ai Partidului Mișcarea Populară. Aceștia au semnat adeziunile la PNL, după cum anunță senatorul George Stângă, președintele organizației.

PNL Galați a cooptat mai mulți membri ai PMP, în rândurile sale. Conform președintelui organizației, senatorul George Stângă, ar fi vorba despre aproximativ 500 de membri.

PNL Galați a preluat membrii PMP

Liberalii din Galați susțin că în jur de 500 de membri ai PMP, în frunte cu președintele interimar al organizației au semnat adeziunile la PNL. Aceștia au făcut pasul în frunte cu mai mulți lideri. Între cei care au trecut în PNL se află președintele interimar al PMP local, Cristina Costandachi. Aceasta a fost însoțită de secretarul general Petrică Banciog, vicepresedinţii Radu Pitu şi Ioniţă Oprea, dar și mai mulți membri ai Biroului Județean.

„Liderii PMP, Cristina Costandachi, preşedintele interimar al Partidului Mişcarea Populară, alături de secretarul general Petrică Banciog, de vicepresedinţii Radu Pitu şi Ioniţă Oprea şi toţi membrii BPJ ai PMP au semnat adeziunile la PNL Galaţi”, se arată într-un comunicat al organizației.

Ne puteți urmări și pe Google News

După această achiziție de noi membri, președintele organizației liberale din Galați a afirmat că vocea PNL devine tot mai auzită în rândul cetățenilor. Senatorul George Stângă a precizat că aceeași voce a fost auzită și de politicienii PMP care au făcut pasul către organizația liberală. Astfel, odată cu noile transferuri va crește „forța de luptă” a PNL Galați.

„Vocea noastră începe să se facă tot mai mult auzită în rândul gălăţenilor. Faptul că ne pasă de oameni, că le ascultăm nevoile şi că ne dorim să le rezolvăm problemele sunt doar câteva dintre dovezile de respect pe care îl purtăm concetăţenilor noştri. Aceeaşi voce a fost ascultată şi de noii colegi de la PMP care s-au regăsit în mesajele noastre”, a declarat senatorul Stângă.

George Stanga

Senatorul liberal George Stângă Sursa foto: PNL

PMP a ales continuitatea

Politicienii din PNL Galați susțin că sunt prieteni cu membrii PMP care au făcut pasul înspre organizația lor. Președintele organizației, George Stângă susține că împreună, vor reuși să consolideze forța liberalilor.

„Aceștia au ales să vină în echipa PNL Galaţi pentru a consolida forţa noastră de a lupta pentru schimbare. Pe mulţi dintre ei îi cunosc deja şi ne leagă o prietenie solidă care va ajuta cu atât mai mult la reuşita noastră împreună. Le urez bun venit şi îmi iau angajamentul să le fiu coleg şi coechipier, înainte de a le fi preşedinte”, a mai spus senatorul.

În acest context, Cristina Costandanchi, preşedinte interimar al organizaţiei PMP Galaţi a precizat că a făcut pasl pentru că-și dorește continuitate. Potrivit spuselor sale, cele două echipe reunite vor promova politici pro-europene bazate pe „liberalism economic”

„Venim în echipa PNL pentru că ne dorim continuitate. Au venit alături de mine peste 500 de membri ai PMP la nivel judeţean, întrucât considerăm că aici, la PNL, putem să continuăm promovarea politicilor pro-europene, bazate liberalism economic şi împreună putem să construim o echipă puternică”, a arătat Cristina Constandachi.

Organizația liberală din Galați

Sursa foto: Facebook

PNL se pregătește de alegeri la Galați

Noua organizație liberală, întărită cu membrii PMP se pregătește pentru viitoarea campanie electorală. PNL își propune să schimbe conducerea social-democrată din județ, după următoarele alegeri.

„Suntem pregătiţi de o campanie electorală care va presupune mult efort, multă muncă, însă ne bazăm pe experienţa noastră şi a colegilor liberali pentru că ne dorim cu toţii să schimbăm o conducere care persistă de peste 30 de ani la Galaţi”, a spus Cristina Constandachi.

Fosta președintă interimară a PMP Galați, își asigură susținătorii că va rămâne un om al faptelor și nu al vorbelor. Ea spune că a ales echipa alături de care urmează să-și onoreze angajamentele luate în fața gălățenilor.

„Rămân un om al faptelor, nu al vorbelor. Aşadar, astăzi, ne-am ales echipa alături de care vom construi şi ne vom onora angajamentele în faţa gălăţenilor”, a încheiat Cristina Constandachi.