Evenimentul ZileiPoliticaDocumente incendiare despre Fiul lui Liviu Dragnea. Care este implicarea liderului PSD în afacerile cu multinaționalele

Documente incendiare despre Fiul lui Liviu Dragnea. Care este implicarea liderului PSD în afacerile cu multinaționalele

Documente incendiare despre Fiul lui Liviu Dragnea. Care este implicarea liderului PSD în afacerile cu multinaționalele
Prim-vicepreședintele PNL, Raluca Turcan, a prezentat câteva documente prin care a încercat să dovedescă faptul că fiul lui Liviu Dragnea face afaceri cu multinaționalele.

PNL a prezentat, marți, o serie de documente despre care spun că reprezintă „dovezi ale minciunii și ipocriziei” lui Liviu Dragnea. Conform prim-vicepreședintelui PNL, Raluca Turcan, firma Nutrelo Group SA, în care este acționar fiul șefului PSD, face afaceri cu multinaționalele pe care le hulește public.

„Vă prezint astăzi documente care dovedesc cum familia Dragnea prosperă grație unor afaceri agricole pe scară largă, aflându-se în relații comerciale cu multinaționalele pe care la televizor, ultra-populistul Liviu Dragnea le atacă în fiecare zi pentru a mai păcăli o dată electoratul PSD. O firmă a familiei Dragnea, Nutrelo Group SA, controlează o suprafață de aproape 1200 de hectare de terenuri agricole în județul Teleorman. Iar firme puternice, multinaționale, sunt cele care au finanțat familia Dragnea să lucreze pământurile țăranilor din Teleorman”, a spus Raluca Turcan.

Ne puteți urmări și pe Google News

Document 1 – extras din Registrul National de Publicitate Mobiliara. Din garanția pusa de societatea Nutrelo Group SA reiese suprafața de teren pe care aceasta firma deținută majoritar de Dragnea Valentin Ștefan o are în administrare.

Document 2 – acționariat SC Nutrelo Group SA din care reiese faptul că Dragnea Valentin Ștefan deține 80% din părțile sociale.

Documentul poate fi citit AICI.

Document 3 –extras din Registrul National de Publicitate Mobiliara. Din garanția pusa de societatea Nutrelo Group SA reiese faptul că această societate a primit finanțare de la Cargill Agricultura – parte a holdingului internațional Cargill.

Documentul poate fi citit AICI.


Accesează: