Evenimentul Zilei > Actualitate > „Bestia de la Ploiești” a șocat o țară întreagă. Numai o minte bolnavă ar putea face așa ceva. Detalii cutremurătoare
„Bestia de la Ploiești” a șocat o țară întreagă. Numai o minte bolnavă ar putea face așa ceva. Detalii cutremurătoare

„Bestia de la Ploiești” a șocat o țară întreagă. Numai o minte bolnavă ar putea face așa ceva. Detalii cutremurătoare

R. B. a reușit să îngrozească o țară întreagă din cauza ororilor la care a supus-o pe iubita lui. Presja l-a „botezat” „Bestia de la Ploieşti“ deoarece şi-a filmat iubita în timp ce-i spărgea pahare în cap. Ulterior, acesta a fost trimis în judecată de procurorii ploieşteni şi pentru pornografie infantilă

Imaginile cu „Bestia din Ploiești” care o maltrata pe iubita lui, o buzoiancă în vârstă de 15 ani, au oripilat internetul.. Fata a fost surprinsă în baie, în cadă, parţial dezbrăcată, plină de răni pe faţă, pe corp şi la mâini.

Într-o altă filmare, aceeaşi adolescentă este filmată în timp ce se afla ghemuită într-un pat, iar prietenul ei îi spărgea un pahar din sticlă în cap, apoi o ameninţa că-i va introduce ciobul în gât. Alte fotografii, la fel de dure, surprind momentele de după scenele de violenţă. Fata a fot fotografiată întinsă în pat, cu faţa plină de sânge şi de vânătăi. Cele mai multe răni erau în jurul ochilor.

Atât fotografiile, cât şi înregistrările video, au fost postate pe Facebook în ultima zi a lunii noiembrie 2018, iar în câteva ore au devenit virale, fiind vizualizate de câteva zeci de mii de persoane, inclusive de o prietenă apropiată a victimei, care a şi anunţat poliţia, scrie Antena 3.