Evenimentul Zilei > Monden > Plânge toată planeta! Fetița care a impresionat o lume întreagă s-a stins din viață la doar 15 ani
Plânge toată planeta! Fetița care a impresionat o lume întreagă s-a stins din viață la doar 15 ani

Plânge toată planeta! Fetița care a impresionat o lume întreagă s-a stins din viață la doar 15 ani

Adalia Rose, fetița care a impresionat toată planeta, s-a stins din viață la doar 15 ani. Aceasta a pierdut bătălia cu boala lui "Benjamin Button".

Adalia Rose a fost un model pentru milioane de oameni. Aceasta a demonstrat că te poți bucura de viață așa cum este ea, iar lucrurile mărunte sunt cele mai importante. Tânăra a pierdut lupta cu o boală rară care îi făcea corpul să îmbătrânească într-un mod mai rapid.

Era pasionată de modă

Povestea adolescentei a fost asemănată cu a lui „Benjamin Button„. Adalia, în vârstă de 15 ani, a devenit una dintre cele mai apreciate persoane de pe Youtube. Aceasta a povestit despre viață, despre boala de care suferă, dar s-a axat și pe pasiunile ei, moda și machiajul.

Progeria este o afecţiune extrem de rară, iar șansele unei vieți lungi sunt minime. Tânăra arăta ca o persoană vârstnică la doar 15 ani. Familia a anunțat că Adalia s-a stins din viață pe 12 ianuarie. Aceștia au declarat că a scapăt de chinuri și„nu mai doare”.

Într-o postare pe Facebook prin contul Ryan Natalia Pallante, familia a spus: „Pe 12 ianuarie 2022, la 19:00, Adalia Rose Williams a fost eliberată din această lume. A intrat în această lume liniştită şi a plecat în linişte, dar viaţa ei este mult mai mult decât atât. A atins milioane de oameni şi a lăsat o amprentă uriaşă asupra toţi celor care au cunoscu-o. Nu mai doare şi acum dansează pe toată muzica pe care o iubește. Mi-aș dori foarte mult să nu fie aceasta realitatea noastră, dar, din păcate, este. Vrem să le mulțumim tuturor celor care au iubit-o și au susținut-o. Mulțumesc tuturor medicilor și asistentelor ei care au lucrat atâţia ani pentru a o menține sănătoasă. Familia ar dori acum să jelească această pierdere uriaşă în privat”.

A suferit ani de zile

Potrivit specialiștilor, doar 500 de oameni din lume suferă de această afecțiune, iar șansele de viață sunt de doar 13 ani. Mama tinerei a povestit că Adalia și-a dorit mai mult ca orice să fie un copil normal, dar acest lucru era imposibil.

„Ea se vede diferită. Uneori, sunt zile în care spune: Mi-aș dori să fiu mai înaltă, mi-aș dori să am păr, mi-aș dori să arăt ca toți ceilalți, mi-aș dori să pot face ceea ce toți ceilalți pot face.”

„Fanii îi spun lucruri bune tot timpul, că e atât de drăguţă, că o iubesc, că e frumoasă, că adoră dansurile şi videoclipurile ei. Comentează constant despre cum îi inspiră şi despre cum nu lasă nimic să o oprească şi au dreptate. Iar ei îi plac aceste comentarii”, a adăugat mama ei, Natalia, potrivit observatornews.ro