Evenimentul Zilei > Monden > O pisicuță și-a regăsit stăpânul după 15 ani. Poveste emoționantă
O pisicuță și-a regăsit stăpânul după 15 ani. Poveste emoționantă

O pisicuță și-a regăsit stăpânul după 15 ani. Poveste emoționantă

O poveste emoționantă.

O pisicuță și-a regăsit stăpânul. O pisică rătăcită în urmă cu aproximativ 15 ani a fost regăsită de proprietarul ei, acum fiind mult mai în vârstă și poate mai înțeleaptă. Brandy, un tabby maro, s-a regăsit cu Charles, care a adoptat-o ​​ca un pisoi de 2 luni în 2005. „Este uimitor. Cred că povestea este incredibilă”, a spus el. „Am văzut-o, am luat-o în brațe și imediat a început să toarcă și a fost foarte emoționant”, a spus Charles. „A fost atât frumos să o țin din nou în brațe. M-am emoționat și am plâns pentru că m-am gândit la toți anii pe care i-am pierdut”, a spus el, citat de Huffington Post.

Brandy a fost găsit duminică în Palmdale, la aproximativ 65 de kilometri de locul în care Charles locuiește în zona San Fernando Valley din Los Angeles. Tehnicianul în informatică, care nu și-a dorit divulgarea numelui de familie, a spus că Brandy s-a rătăcit doar la câteva luni după ce a adoptat-o. „A ieșit afară după-amiaza în curtea noastră”, a spus el. Dar când s-a întunecat și el s-a dus să o aducă înăuntru, ea nu mai era acolo.

Charles a mers cu mașina în căutarea ei, a verificat adăposturile pentru animale și a pus afișe, dar fără niciun rezultat. „Am fost foarte trist”, a spus el. „Am vrut-o înapoi pentru că atunci când am adoptat-o ​​m-am atașat de ea, m-am angajat că voi avea grijă de ea pentru toată viața”.

Se temea că fusese ucisă de o mașină sau un coiot. „Dar speram că cineva o va lua de pe străzi pentru a avea grijă de ea și cred că așa s-a întâmplat”, a spus el.

Charles și-a continuat viața. S-a mutat într-un alt loc din L.A. și a adoptat două pisici mai tinere. Apoi, duminică, a primit un apel de la adăpostul pentru animale din Palmdale, Los Angeles  și un altul de la compania care a implantat un microcip în Brandy când a fost adoptată.

Charles își schimbase adresa și telefonul de acasă. Dar, din fericire, numărul său de telefon mobil era același cu cel listat pe microcip. „Eram sceptic. Am crezut că trebuie să fie o greșeală ”, a spus Charles. „Poate că există o șansă de 1 la un milion să fie Brandy. Dar după 15 ani, este foarte puțin probabil. Totuși mi-am spus că microcipul nu ar minți”.

Luni după-amiază, s-a dus la Palmdale să se uite la Brandy. Era mai în vârstă și foarte slabă, a spus el. Brandy avea nevoie de puțin ajutor: era subnutrită și cântărea doar 6 kilograme. „Practic cântărea la fel de mult ca atunci când era pisoi”, a spus Charles. Unghiile îi crescuseră suficient de mult încât să-i rănească labuțele.

Charles bănuiește că cineva a găsit-o ca un pisoi și a ținut-o în toți acei ani fără să se deranjeze să verifice dacă are un microcip. El crede că ea a fugit acum câteva luni.

Dar era aceeași pisică calmă, blândă și dulce de care își amintea Charles. Charles a decis că nu-l poate ține pe Brandy în apartamentul său cu alte două pisici mai tinere. Dar Brandy rămâne la sora lui în apropiere și intenționează să viziteze des. „Nu are multă energie. Dar pare foarte mulțumită ”, a spus Charles. „Se pare că este fericită că are din nou o casă.” Astfel, o pisicuță și-a regăsit stăpânul.