Evenimentul Zilei > Sport > Gest excentric făcut de Cristiano Ronaldo pentru pisica sa. La ce a apelat superstarul portughez
Gest excentric făcut de Cristiano Ronaldo pentru pisica sa. La ce a apelat superstarul portughez

Gest excentric făcut de Cristiano Ronaldo pentru pisica sa. La ce a apelat superstarul portughez

Cristiano Ronaldo nu se uită la bani atunci când vine vorba despre pisica sa și îi pune la dispoziție chiar și avionul personal.

Cristiano Ronaldo, atacantul echipei Juventus Torino își răsfață pisica, la care ține foarte mult. Cunoscut pentru stilul de viață luxos, fotbalistul ține foarte mult la animalul de companie și nu se uită la bani. Recent, el și iubita sa, Georgina Rodriguez, și-au trimis pisica în Spania, cu un avion.

Cristiano Ronaldo și-a îmbarcat pisica în avionul particular și a trimis-o în Spania

Problemele au început atunci când Pepe, pisica Sphynx, a fugit de acasă și a fost lovită de o mașină. Pentru această felintă, celebrul cuplu a plătit suma de 3.000 de euro. După acest accident, pisica a avut nevoie de îngrijire specială. Mai întâi s-a recuperat într-un spital veterinar de lux din Torino.

Apoi, Cristiano Ronaldo și Georgina au decis să-l trimită pe Pepe în Spania. La sora modelului argentinian. Pepe a călătorit cu avionul privat al superstarului portughez. Și în prezent se odihnește în brațele Ivanei Rodriguez, după cum au anunțat jurnaliștii spanioli de la mundodeportivo.com.

Altfel, pisicile din rasa Sphynx, una foarte scumpă, sunt recunoscute pentru că nu au păr. Pepe este cunoscut fanilor celebrului cuplu, pentru că a apărut de multe ori pe rețelele de socializare.

Cristiano Ronaldo, un stil de viață ultraluxos. Și-a comandat un bolid extrem de rar, pentru care a plătit 8 milioane de euro fără taxe

La capitolul excentricități, Cristiano Ronaldo s-a remarcat în ultima perioadă după ce și-a comandat o mașină de lux. În valoare de 8.000.000 de euro, fără taxe. Este vorba despre un bolid exclusivist, Bugatti Centodieci. Mașina îi va fi livrată în acest an. Iar acest model mai este deținut doar de 10 persoane în întreaga lume.

Un alt subiect care a făcut deliciul presei mondene a privit „o risipă” de 30.000 de euro. Atât au cheltuit Cristiano și Georgina, în 2018, pentru băuturi alcoolice. Evenimentul a avut loc în 2018, la un restaurant din Londra. Comanda a fost făcută în doar 15 minute.