Tânărul care a salvat o pisică în Bucureşti, erou pe Youtube

Tânărul care a salvat o pisică în Bucureşti, erou pe Youtube

Imaginile suprinse acum două zile în Capitală cu o felină care a rămas blocată la fereastra unui bloc au fost difuzate şi de televiziunea americană CBS.

"Omul ăsta este Eroul Zilei, dar blestemat să fie cel cu coadă de ponei, care n-a făcut nimic şi a filmat", scrie un comentator pe Youtube, după ce a văzut filmuleţul în care un român salvează o pisică prinsă într-o fereastră întredeschisă. Un alt tânăr se uita la pisica prinsă în fereastră şi înregistra zbaterea acesteia.

"Cred că acesta este singurul mod prin care România poate atrage atenţia", spune un altul. Filmuleţul a fost urmărit de circa 60.000 de ori pe Youtube, la o zi după ce ştirea a făcut un tur prin Europa de Vest şi Statele Unite. Pisica din Bucureşti, "vedetă" la Londra Povestea deloc obişnuită a ajuns şi la urechile jurnaliştilor britanci. Daily Mail a publicat mai multe fotografii care ilustrează chinul prin care a trecut pisica din Bucureşti preţ de mai multe minute. Şi thisislondon.co.uk sau metro.co.uk scriu despre bunul samaritan care a salvat pisica. România, o ţară cu pisici şi viitor blocate Au fost însă şi comentarii răutăcioase. "Pentru români este mai mult decât o pisică blocată la fereastră. Este vorba despre o fostă republică sovietică care a trecut la capitalism, dar acum este prinsă în mijlocul unei crize financiare şi în tristeţea că nu a câştigat Eurovisionul", relatează 3news.co.nz. "Nu doar pisica e blocată în fereastră, ci şi visul fiecărui cetăţean român la un viitor luminos", scrie aceeaşi sursă. "Dacă pisica a putut să fie eliberată, atunci înseamnă că mai există o speranţă pentru toată lumea", conchid totuşi într-un ton optimist cei de la 3news.co.nz .

Ne puteți urmări și pe Google News