Evenimentul Zilei > International > REVOLUŢIONAR! Cu o PILULĂ la PREŢUL unei CAFELE putem STOPA îmbătrânirea. În doar CINCI ani cercetătorii speră să avem COMPRIMATUL derivat din…
REVOLUŢIONAR! Cu o PILULĂ la PREŢUL unei CAFELE putem STOPA îmbătrânirea. În doar CINCI ani cercetătorii speră să avem COMPRIMATUL derivat din…

REVOLUŢIONAR! Cu o PILULĂ la PREŢUL unei CAFELE putem STOPA îmbătrânirea. În doar CINCI ani cercetătorii speră să avem COMPRIMATUL derivat din…

Noile cercetări împotriva îmbătrânirii ar putea permite oamenilor să trăiască până la 150 de ani și să-și regenereze organele. Totul la pentru prețul unei cafele. Ce este şi mai interesant că oamenii de ştiinţă speră ca proiectul să demareze până în 2020. Profesorul Sinclair, implicat în cercetare, a început să utilizeze pilula iar efectele sunt uimitoare.

O nouă tehnică extraordinară anti-îmbătrânire ar putea permite oamenilor să trăiască până la 150 de ani și să-și regenereze organele până în 2020.  Profesorul David Sinclair de la Harvard și cercetătorii de la Universitatea din New South Wales au dezvoltat noua metodă, care implică reprogramarea celulelor.

Dr. Sinclair a spus ca tehnica ar putea permite oamenilor să-şi regenereze organele. Deocamdată cercetările se fac pe şoarecii de laborator unde se încearcă creşterea duratei de viata cu zece la suta, oferindu-le un comprimat derivat de vitamina B.

Ei, de asemenea, au declarat că deja pilula a dus la o reducere a pierderii de păr legate de vârstă, potrivit Daily Mail.  Profesorul Sinclair a spus că speră că pilula va fi disponibilă publicului în cinci ani și va costa același preț ca o ceașcă de cafea. 

Dar profesorul de la Departamentul de Genetica al Facultatii de Medicina Harvard a avertizat oamenii să nu încerce să inverseze procesul de îmbătrânire înainte de publicarea cercetării ştiintifice.

"Nu recomandăm oamenilor să iasă și să cumpere medicamente care conţin NAD, deoarece nu au fost încă testate pentru siguranță", a spus el.  Știința din spatele acestei noi tehnici implică molecula nicotinamidă adenin dinucleotidă (NAD), care joacă un rol în producerea de energie în corpul uman.  Chimicalul este deja utilizat ca supliment pentru tratamentul bolii Parkinson.

Profesorul Sinclair, care își utilizează propria moleculă pentru a reduce procesul de îmbătrânire, a declarat că vârsta sa biologică a scăzut la 24 de ani după administrarea pilulei.  El a spus că tatăl său în vârstă de 79 de ani, a început să facă drumeții după ce a început să utilizeze molecula cu un an și jumătate în urmă. Profesorul a mai declarat, de asemenea, că cumnata sa este din nou fertilă după ce a luat tratamentul, deși ea a început să intre în menopauză.