„După o lungă perioadă de cumpătare, Charles Henry Mosley III şi-a pierdut viaţa pe 9 noiembrie 2017, din cauza dependenţei. Vă spunem asta în speranţa că va folosi şi altora care se luptă cu această boală”, se arată în comunicatul familiei, citat de Cancan. 

Foștii lui colegi de trupă i-a adus un omagiu fostului solit: „Cu inima grea, am aflat de moartea prietenului şi colegului de trupă, Chuck Mosley (…) Cât de norocoşi am fost că am putut cânta împreună anul trecut când am relansat primul nostru album. Multora le va lipsi entuziasmul, umorul şi stilul lui. Am fost o familie, una neobişnuită şi disfunţională, şi vom fi întotdeauna recunoscători pentru timpul petrecut cu Chuck”.

Faith No More este o formație rock americană din San Francisco, California. Grupul a fost fondat inițial ca Faith No Man în 1981. De-a lungul timpului ea a avut multiple componențe diferite, iar Billy Gould, Roddy Bottum și Mike Bordin sunt unicii membri stabili care sunt în cadrul trupei încă de la înființarea ei.

Faith No More s-a desființat oficial în aprilie 1998. De atunci, membrii ultimei componențe de pe albumul Album of the Year (1997) s-au reunit dând concerte în turneul lor The Second Coming Tour, între 2009-2012. Formația nu a anunțat oficial despre planuri de viitor, alte concercte sau lansări  Ultima componență a formației a fost din Mike Bordin, Roddy Bottum, Billy Gould, Jon Hudson și Mike Patton.