Evenimentul Zilei > Monden > Nu o sa-ţi vină să crezi ce face Cristian Popescu Piedone în vacanţă! Vezi unde îşi petrece vacanţa fostul primar al sectorului 4
Nu o sa-ţi vină să crezi ce face Cristian Popescu Piedone în vacanţă! Vezi unde îşi petrece vacanţa fostul primar al sectorului 4

Nu o sa-ţi vină să crezi ce face Cristian Popescu Piedone în vacanţă! Vezi unde îşi petrece vacanţa fostul primar al sectorului 4

Fostul edil al sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, a fost surprins într-un club de noapte de pe litoral. Cristian Popescu Piedone a fost însoţit de soţia sa, Iulia, într-un local de noapte exclusivist din staţiunea Mamaia.

După doar câteva ore petrecute în local, soţia acestuia a luat decizia de a pleca acasă. Supărată, probabil, că Piedone a băut câteva pahare şi deranjată de "piruetele" acestuia de pe ringul de dans, Iulia l-a lăsat singur în club pe fostul primar al Sectorului 4, anunţă Cancan.

Cristian Popescu Piedone, începe să iubească viaţa de noapte

Fostul primar nu este la prima escapadă de acest gen. În ultimul timp, Piedone a fost surprins din ce în ce mai des prin cluburile de noapte de pe litoral.

În urmă cu doar câteva săptămâni, acesta a fost surprins, în acelaşi local, alături de faimoşii fraţi Kid (Bogdan şi Răzvan Ghiţă), gemenii care deţin Lamborghini-uri identice.

Mai mult decât atât, Cristian Popescu Piedone a văzut surprins atunci de paparazzi în timp părăsea localul la ora 3 dimineaţa.

Fostul primar al sectorului 4 este cercetat de DNA pentru abuz în serviciu

Cristian Popescu Piedone este acuzat de procurorii DNA pentru abuz în serviciu în dosarul Colectiv. Piedone este acuzat că a eliberat autorizaţie de funcţionare clubului Colectiv, deşi acesta nu era autorizat pentru securitatea la incendiu.

În urma incediului din Colectiv, 64 de persoane şi-au pierdut viaţa, iar alte 186 de persoane au fost spitalizate.  

Amploarea evenimentului a determinat Ministerul de Interne să instituie Planul roşu de intervenţie, iar Guvernul României a decretat trei zile de doliu naţional.

Ca urmare a protestelor masive care au urmat incendiului, au demisionat pe 4 noiembrie 2015 Victor Ponta, împreună cu guvernul său, şi primarul Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone.