Evenimentul Zilei > Actualitate > Picioare MIROSITOARE? A fost LANSAT CÂINELE ROBOT care te AVERTIZEAZĂ – Video viral
Picioare MIROSITOARE? A fost LANSAT CÂINELE ROBOT care te AVERTIZEAZĂ – Video viral

Picioare MIROSITOARE? A fost LANSAT CÂINELE ROBOT care te AVERTIZEAZĂ – Video viral

O companie din Japonia a lansat un robot numit Hana-chan care vă va informa dacă mirosul picioarelor este prea urât după o zi obositoare la servici sau pe teren.

Robotul de la Next Technology are un senzor de detectare a mirosului, încorporat în nas, care poate spune dacă picioarele sunt „fine sau picante”. Hana-chan, lung de aproximativ 15 centimetri, va lătra dacă degetele de la picioare au un miros ușor neplăcut, dar va cădea daca picioarele miros accentuat.

Câinele robot nu doar că avertizează atunci când picioarele sunt mirositoare, ci și utilizează automat un spray de curățare a aerului pe degetele de la picioare, pentru a ajuta la remedierea temporară a situației. Un prototip al „câinelui” robotizat de picioare poate fi găsit pe site-ul Web al Next Technology.

Next Technology intenționează să vândă câinele robot Hana-chan la începutul anului 2018, cu un preț de vânzare de aproximativ 1,125 dolari SUA.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/jhzxCGCMATY" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>