Evenimentul ZileiActualitatePetrecere ilegală în București. Restricțiile, „fentate” chiar de oamenii legii

Petrecere ilegală în București. Restricțiile, „fentate” chiar de oamenii legii

Petrecere ilegală în București. Restricțiile, „fentate” chiar de oamenii legii
Măsurile impuse de autorități pentru a ține sub control pandemia sunt fentate chiar de oamenii legii.

Vineri seară, mai mulți polițiști și procurori au fost fost la o petrecere ilegală, într-un restaurant din București. Polițiștii au efectuat o serie de controale în centrul Bucureștiului pentru a verifica dacă măsurile impuse pentru ține control pandemia sunt respectate.

În urma acestor controale, oamenii legii au descoperit o petrecere ilegală în București, în zona Unirii. La petrecere participau aproximativ 30 de persoane. Printre aceștia se numărau polițiști și procurori.

Petrecerea s-a desfășurat la un local din Centrul Vechi. Iar printre participanți se aflau comisar-șef Radu Gavriș, director general adjunct al Poliției Capitalei, împreună cu Ioan Costel, Alexandru Solatan și procurorii Florin Baran Florin și Codruț Popoiu de la Parchetul Tribunalului București.

Ba mai mult, la petrecerea ilegală se afla și un bărbat suspect de coronavirus. Acesta ar fi trebuit să fie în carantină.

Petrecere ilegală în București: Comunicatul Poliției Capitalei

„La data de 22.01.2021, polițiști din cadrul Poliției Sectorului 3 au desfășurat o acțiune care a vizat modalitatea practică de respectare a prevederilor legale ce reglementează prevenirea răspândirii virusului SARS-CoV-2 la adresa din str. Franceză, nr. 62-64, sector 3 (Hanul lui Manuc).

Cu această ocazie, în interiorul acestei societăți (spațiu închis) au fost depistate și identificate un număr de 27 de persoane.

Printre persoanele depistate și legitimate, la una dintre mese, se afla și cms.șef Gavriș Radu Emilian, Director General Adjunct al Poliției Capitalei. Acesta consuma băuturi alcoolice,  împreuna cu numiții Ioan Costel, Baran Florin, Solatan Alexandru și Popoiu Codruț.

De asemenea, în aceeași locație a fost identificat și numitul Anton Mihai Florian. Persoană cu privire la care s-a constatat faptul că figurează cu alertă coronavirus. El era carantinat, începând cu data de 16.01.2021 la adresa din mun. Călărași, str. Crizantemelor, nr. 7.

Având în vedere neregulile constatate, societatea comercială Distinct Operation SRL (restaurant Hanul lui Manuc) a fost sancționată contravențional cu suma de 5000 lei.

Se continuă verificările  pentru a se dispune măsuri de sancționare contravențională și fața de cele 27 persoane”, se arată în comunicatul transmis de Poliţia Capitalei.

 


Accesează: