Evenimentul Zilei > Monden > Oana Roman și scandalul de la o petrecere. Fostul soțul a făcut „atmosferă”
Oana Roman și scandalul de la o petrecere. Fostul soțul a făcut „atmosferă”

Oana Roman și scandalul de la o petrecere. Fostul soțul a făcut „atmosferă”

Detalii incendiare despre despărțirea dintre Oana Roman și Marius Elisei ies la lumină. Se pare că fostul ei soț nu era „ușă de biserică”.

Noi detalii despre despărțirea abruptă dintre Oana Roman și Marius Elisei ies la iveală. Se pare că soțul vedetei nu ar fi chiar „ușă de biserică”.

Acesta ar fi provocat un scandal colosal în timpul unei petreceri organizate chiar de o fostă prezentatoare de la Pro TV

Surse anonime din anturajul vedetei au declarat pentru Cancan că Marius Elisei a făcut „show” în timpul unei petreceri fastuoase, chiar în urmă cu câteva luni. Deși evenimentul a avut loc într-o locație de fițe, bărbatul nu ar mai fi ținut cont de nimic.

Petrecerea a fost organizată chiar de Vica Blochina. După ce Oana Roman s-a retras în cameră, Marius Elisei ar fi rămas în continuare la petrecere unde s-ar fi dezlănțuit printre ceilalți invitați ai fostei prezentatoare de la Pro TV.

Scandal de zile mari. Oana Roman a intrat în pământ de rușine

Soțul Oanei Roman n-ar fi ezitat să recurgă la unele gesturi mai puțin potrivite pentru un om însurat.  Comportamentul nepotrivit al acestuia ar provocat disconfortul mai multor invitați.

Printre cei care s-ar fi plâns de „energia” lui Marius s-ar număra și Cristina Cioran, pe care acesta ar fi pipăit-o în fața tuturor invitaților.

Chiar dacă fusese „iertat” pentru gesturile sale, în zorii dimineții Marius Elisei a fost protagonistul unui nou scandal, din care nu a mai reușit să scape așa ușor.

„S-a luat de iubita unui afacerist. Inițial bărbatul, care este extrem de liniștit, fiind un cunoscut constructor din București, a încercat să-l liniștească pe Marius.

Soțul Oanei a fost extrem de agitat și l-a provocat pe acesta. A întrecut măsura și afaceristul l-a caftit. I-a jignit iubita,  cred că orice bărbat ar fi reacționat la fel.

Nimeni nu și-a dorit ca la petrecerea Vicăi să iasă scandal, dar Marius Elisei a provocat totul. S-a comportat extrem de ciudat cu toată lumea. A doua zi s-a certat cu Oana pentru că aceasta i-a reproșat că o face de rușine în oraș. N-ar fi primul incident de genul acesta pe care îl provocă ”, a dezvăluit un martor al incidentelor.

Oana Roman și Marius Elisei au divorțat după o relație de șase ani. Nu a fost decizia ei, dar s-a conformat rapid.

„Am înțeles că nu se mai poate merge mai departe și o să-mi văd de drumul meu, atât din punct de vedere al vieții profesionale cât și personale”, a spus Oana Roman.