Evenimentul ZileiMondenOana Roman îl vrea înapoi pe Marius Elisei? Mesajul care lasă loc de interpretare

Oana Roman îl vrea înapoi pe Marius Elisei? Mesajul care lasă loc de interpretare

Oana Roman îl vrea înapoi pe Marius Elisei? Mesajul care lasă loc de interpretare
Oana Roman a postat recent un mesaj în care lasă internauţii în suspans. S-ar părea că fiica lui Petre Roman îşi doreşte să se împace cu fostul soţ.

Oana Roman speră la o împăcare cu Marius Elisei? Cum poate fi interpretat mesajul Oanei Roman: „Să fim buni. Restul se rezolvă!”.

Acesta este mesajul controversat postat pe social media, iar reacţiile internauţilor nu au întârziat să apară. În opinia unora, există speranţă de împăcare, cum, probabil, şi Oana Roman speră la o împăcare cu Marius Elisei, la puţin timp după despărţire.

Oana Roman și Marius Elisei ar putea fi din nouă împreună?

Şi totuşi, recent Oana Roman a postat alt mesaj în care anunţa că de acum își va vedea de drumul ei, de viaţa ei pe toate planurile, punând pe primul loc educația acestui copil minunat pe care-l au împreună.

„Am înțeles că nu se mai poate merge mai departe și o să-mi văd de drumul meu, atât din punct de vedere al vieții profesionale cât și personale. Cred că e cea mai bună decizie și cea mai corectă. Eu trebuie să mă concentrez să-mi văd de acest copil minunat pe care îl am și să-mi văd de viața mea”, spunea Oana Roman pe contul ei de Instagram, imediat după despărţire.

Ce gest controversat făcut de Oana Roman pe rețelele de socializare

Oana Roman a scris pe Instagram Stories: “De aceea e așa de important să lași anumite lucruri să treacă. Să le dai drumul. Să te desprinzi de ele. Oamenii trebuie să înțeleagă că nimeni nu trișează, uneori câștigăm, alteori pierdem. Nu aștepta să ți se dea ceva înapoi, nu aștepta să ți se recunoască efortul, să ți se descopere geniul, să ți se înțeleagă iubirea. Încheie niște etape.

Nu din orgoliu, din neputință sau mândrie, ci pur și simplu pentru că acel lucru nu se mai potrivește cu viața ta. Închide ușa, schimbă discul, fă curat în casă, șterge praful, încetează să mai fii cine erai și transformă-te în cine ești”. Este vorba de un citat din cartea “Zahir”, lansată de celebrul scriitor brazilian Paulo Coelho.

 


Accesează: