„Eh, a venit și timpul să le tocăm pe nebunele astea care ne-au fiert pe toți cu ce primesc ele pe GRATIS. Începem să le bubuim bine în prima ediție, dar nu ne-am putut abține să nu vorbim și cu voi despre colanții deja “celebrei” Peppa Pig. Cumpărați din Dragon, săracii sunt traumatizați când o văd pe Peppa Pig cu poftă să-și facă poze în oglinda de la baie…

Influencerele astea, în frunte cu Peppa , cred că ne prostesc pe noi. Mai aveți puțin de așteptat până la show-ul care le va face să se închidă în casă pe toate mocangistele astea…Ca eu sunt Zăvo și mi se rupe!”, a anunțat Oana Zăvoranu.

Aflat în divorț de Raluca, Pepe e la mijloc și între Oane

Chiar a înregistrat postările Oanei Roman, și o critică pentru manichiură și pentru „colanții de 27 roni din Dragonul Roșu”. „Puterea de a fi tu însuți într-o lume care încearcă în permanență să te schimbe este una dintre cele mai mari realizări din viața ta”, spune Oana Zăvoranu. În ultimul pamflet video explică exact care e problema dintre ea și Oana RomanOana Zăvoranu a recunoscut că motivul e un bărbat. Unul despre care, Oana zice că nu e cine știe ce în intimitate.

Citiți articolul integral în Rețete și vedete.