Evenimentul Zilei > Monden > Exclusiv. Iată bărbatul din cauza căruia nu se suportă Zăvoranca și Oana Roman
Exclusiv. Iată bărbatul din cauza căruia nu se suportă Zăvoranca și Oana Roman

Exclusiv. Iată bărbatul din cauza căruia nu se suportă Zăvoranca și Oana Roman

Oana Zăvoranu și-a început în forță canalul YouTube de pamflete. A postat șase pamflete și a strâns un sfert de milion de vizualizări, într-o săptămână. În ultima postare a pus tirul pe Oana Roman Elisei. Practic a declanșat un adevărat război, iar motivul, e vechi.

„Eh, a venit și timpul să le tocăm pe nebunele astea care ne-au fiert pe toți cu ce primesc ele pe GRATIS. Începem să le bubuim bine în prima ediție, dar nu ne-am putut abține să nu vorbim și cu voi despre colanții deja “celebrei” Peppa Pig. Cumpărați din Dragon, săracii sunt traumatizați când o văd pe Peppa Pig cu poftă să-și facă poze în oglinda de la baie…

Influencerele astea, în frunte cu Peppa , cred că ne prostesc pe noi. Mai aveți puțin de așteptat până la show-ul care le va face să se închidă în casă pe toate mocangistele astea…Ca eu sunt Zăvo și mi se rupe!”, a anunțat Oana Zăvoranu.

Aflat în divorț de Raluca, Pepe e la mijloc și între Oane

Chiar a înregistrat postările Oanei Roman, și o critică pentru manichiură și pentru „colanții de 27 roni din Dragonul Roșu”. „Puterea de a fi tu însuți într-o lume care încearcă în permanență să te schimbe este una dintre cele mai mari realizări din viața ta”, spune Oana Zăvoranu. În ultimul pamflet video explică exact care e problema dintre ea și Oana RomanOana Zăvoranu a recunoscut că motivul e un bărbat. Unul despre care, Oana zice că nu e cine știe ce în intimitate.

Citiți articolul integral în Rețete și vedete.