În plină pandemie, tinerii de bani gata continuă să sfideze restricțiile și se distrează într-unul din cluburile de lux ale din Capitală. Imaginile surprinse de camerele de filmat i-au surprins pe petrecăreți într-o ipostază parcă scoasă din vremurile post-pandemice.

În plina pandemie, tinerii de bani gata au fost surprinși stând la masă mai multe de șase persoane (limita maximă permisă pe timpul pandemiei) si nerespectând total restricțiile impuse de autorități.

De distanțarea socială nici nu se mai pune problema, important pentru ei fiind sticlele de șampanie scumpă aduse de ospătari, iar masca este un obiect de domeniul trecutului pentru ei.

Polițiștii au amendat petrecăreții de la Adjud

Două evenimente private la care au participat zeci de persoane au fost întrerupte de poliţişti, sâmbătă seara, în două localuri din municipiul Adjud, în cadrul unei acţiuni organizate în scopul prevenirii şi combaterii efectelor pandemiei de COVID-19, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

Astfel, în jurul orei 20,30, poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Rurală Adjud au constatat că într-un restaurant, situat pe Drumul Naţional 2 – E 85, se desfăşura un eveniment de divertisment la care participau mai multe persoane.

Poliţiştii au întrerupt evenimentul şi au aplicat sancţiuni contravenţionale atât organizatorului, cât şi în cazul a 47 de persoane identificate.

Petrecere la sediul firmei

De asemenea, sâmbătă seara, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Adjud s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că în incinta unei societăţi comerciale din municipiul Adjud se desfăşura un eveniment privat la care participau 14 persoane.

Evenimentul a fost sistat, iar organizatorul, un bărbat de 41 de ani din Adjud, a fost sancţionat contravenţional.

Poliţiştii atrag atenţia că acţiunile de verificare pentru prevenirea şi combaterea răspândirii COVID-19 vor continua şi în perioada următoare şi recomandă cetăţenilor să adopte un comportament precaut, să nu se expună la riscuri şi să respecte interdicţiile cu privire la organizarea de evenimente private.