Peste 11.000 dintre clienţii Volksbank România au acceptat conversia creditelor în lei şi reducerea datoriilor

Peste 11.000 dintre clienţii Volksbank România au acceptat conversia creditelor în lei şi reducerea datoriilor

Peste 11.000 de clienţi ai Volksbank, reprezentând 60% din totalul celor care pot beneficia de ofertă, au semnat contractele aferente de conversie a creditelor în franci elveţieni, devenind astfel clienţi Băncii Transilvania.

De la începutul campaniei, din 4 mai anul curent şi până în prezent, peste 17.000 de clienţi Volksbank, reprezentând 95% dintre cei vizaţi, s-au programat pentru a le fi prezentată oferta de către echipele celor dăuă bănci.

Circa 13.000, adică aproape 72% din cei vizaţi, au acceptat condiţiile, fie au semnat deja, fie s-au programat pentru semnarea contractelor, în perioada următoare. 96% dintre clienţii care au acceptat oferta au ales ca monedă de conversie leul.

Oferta este valabilă până în data de 31 iulie anul curent şi constă în următoarele: returnarea sumelor deja plătite de clienţii cu credite în CHF, în contul comisionului de risc, prin diminuarea creditului in sold; reducere de 22,5% pentru cei care acceptă conversia creditelor din CHF, aplicabilă la soldul creditului curent rezultat ca urmare a diminuării cu comisionul de risc/administrare plătit efectiv şi nerecuperat de clienţi până la data conversiei.

Ne puteți urmări și pe Google News