Acuzat că a violat o femeie, de 36 de ani, din Bucureşti, un tânăr din județuul Giurgiu a fost reținut de către poliţiştii din Capitală. Din datele furnizate de oficiali ai Poliției Capitalei reiese că cei doi s-au cunoscut prin intermediul unei reţele de socializare.

Fapta a fost sesizată de victim pe 16 februarie, la Secția 20 Poliție, iar luni poliţiştii, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, au pus în aplicare un mandat de percheziţie, în judeţul Giurgiu.

După ce s-au împrietenit pe internet, victima s-a întâlnit cu tânărul care a convins-o să meargă la el acasă. Acolo, „prin lovire şi ameninţarea cu exercitarea unor acte de violenţă, a constrâns-o să întreţină cu el relaţii sexuale”, a anunţat, luni, Poliţia Capitalei.

Duminică, bărbatul a fost dus pentru audieri la sediul secţiei de poliţie. În urma efectuării percheziţiei au fost identificate şi ridicate mai multe medii de stocare.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de viol, cu cel în cauză în stare de reţinere, urmând a fi prezentat magistraţilor.