Chestionare auto online – solutia perfecta pentru cursanti

Un ajutor foarte bun este luarea notitelor in momentul in care sunt completate chestionarele DRPCIV si notarea intrebarilor gresite. Invatatul va fi astfel mult mai usor. Completarea chestionarelor online este necesara pentru ca examenul sa fie trecut prin prima. Legislatia trebuie invatata inainte dintr-un manual bine informat, precum "Codul rutier mura in gura". Dupa ce a fost parcursa cartea de legislatie aceste chestionare auto online sunt solutia optima, deoarece simuleaza perfect un examen real.

Teste auto cu intrebari intalnite si la examen

Pentru a sustine examenul pentru obtinerea permisului de conducere sunt utilizate teste auto DRPCIV. Aceste chestionare sunt aprobate de autoritati si sunt singurele in functie de care poate fi sustinut examenul legal. Pentru evitarea greselilor generate de lipsa de atentie si stres, completarea unui numar cat mai mare de chestionare DRPCIV verifica toate cunostintele dobandite ca urmare a perioadei de studiu si obisnuieste viitorul sofer cu starea generala de la examen si cu presiunea existenta in acel moment.

Chestionarele DRPCIV – elementul principal al reusitei

Dupa ce partea organizatorica a fost finalizata, este important ca viitorul sofer sa se puna serios pe treaba si sa citeasca atent legislatia. Ulterior se poate trece la rezolvarea de chestionare auto. Este foarte important ca aceste chestionare sa fie aprobate de DRPCIV si sa fie teste oficiale care se regasesc in variantele ce pot pica la proba teoretica.

Este recomandat ca viitorul sofer sa nu rezolve teste la intamplare, ci sa isi faca un plan de bataie bine stabilit. Pentru inceput se va stabili un numar minim de teste pe care sa le faca zilnic. Chiar daca la inceput este foarte posibil ca punctajul sa fie mic, acesta nu este un motiv de descurajare. Cu atentie si perseverenta se va ajunge la 26 pe linie. De altfel, in momentul in care persoana rezolva corect 20 de chestionare la rand cu scorul Admis – cu 25 sau 26 de puncte – se poate considera pregatita.

I-drpciv.Ro – site-ul cu toate informatiile de care un candidat la permisul auto are nevoie

Se recomanda sa fie completate chestionare online pentru ca sunt mult mai practice decat cele din cartile fizice si permit revenirea usoara la intrebarile gresite pentru a solicita explicatii suplimentare.

I-drpciv.ro este un site de chestionare auto dedicat viitorilor soferi, unde acestia gasesc raspunsuri la toate intrebarile gresite – inclusiv explicatia detaliata a raspunsului corect. Pe acest site sunt disponibile toate informatiile necesare:

  • notiunile de teorie;
  • explicatii la intrebarile gresite;
  • noul cod rutier;
  • cursurile de prim ajutor;
  • cursurile de mecanica;
  • indicatoarele rutiere etc.

Pasii necesari pentru obtinerea permisului auto

La fel ca oricare alt examen important si examenul auto este finalizat cu brio atunci cand pregatirea este tratata cu seriozitate si persoana implicata se informeaza corect inainte de a lua decizii – totul va incepe cu alegerea scolii de soferi si a unui instructor de incredere.

O solutie este aceea de a intreba cunoscutii, astfel incat viitorul sofer sa afle informatii de la persoanele care au sustinut acest examen inainte, pentru a gasi cea mai buna scoala si un instructor rabdator si priceput. Un cost mai mic poate aduce rezultate nu foarte bune in ceea ce priveste calitatea masinii sau aptitudinile instructorului.

Ulterior, va fi intocmit dosarul cu actele necesare si cu documentele obtinute la vizita medicala. Este foarte important sa se determine de la bun inceput daca persoana este apta pentru a obtine permisul de conducere. Dupa ce acest pas a fost facut, se poate trece la invatarea notiunilor informative si la completarea chestionarelor online.

I-drpciv.ro este un site cu informatii detaliate legate de documentele necesare pentru inscrierea la examen si ofera totodata chestionare auto si legislatie rutiera, astfel incat studiul sa poata fi realizat temeinic.

Un numar tot mai mare de elevi considera aceste teste neimportante, insa cursurile de legislatie sunt foarte importante pentru a clarifica toate aspectele dificile. In plus, profesorii de curs pot oferi suportul de fiecare data cand apar lucruri pe care elevul nu le intelege in momentul in care sunt rezolvate chestionarele. De asemenea, chestionarele online au explicatii detaliate si pe intelesul tuturor, astfel incat elevii sa nu ramana nelamuriti cu privire la anumite variante de raspuns pe care le considerau corecte.

Simularea probei teoretice a examenului auto acasa

La proba teoretica elevul va fi fata in fata cu un ecran cu touchscreen pe care va trebui sa bifeze raspunsurile corecte in 30 de minute. Elevul are doua optiuni atunci cand intrebarea este afisata pe cran, sa raspunda sau sa amane raspunsul. In momentul in care varianta de raspuns aleasa este gresita, elevul va sti imediat si va vedea numarul de intrebari la care a raspuns corect si numarul la care a raspuns gresit. In momentul in care au fost facute patru greseli examenul este picat.

Acelasi lucru se intampla si pe i-drpciv.ro, exact ca in sala de examen. Persoanele care nu au un dispozitiv cu touchscreen vor putea rezolva pe laptop sau pe calculator, dand click pe varianta corecta. Aceasta este singura diferenta dintre ceea ce se intampla in sala de examen si ceea ce se intampla acasa. Posesorii de smartphone si de tableta vor avea insa o experienta 100% reala din punct de vedere tehnic. Ceea ce difera si ceea ce niciun site sau CD de teste nu va putea face niciodata, este inducerea starii de emotie si stres pe care elevul o simte in timpul examenului real. (P)

 

Te-ar putea interesa și: