Editura Evenimentul si Capital

Cum sa treci sala din prima atunci cand dai de permis! Ponturi de la www.i-drpciv.ro!

Autor: | | 2 Comentarii | 2296 Vizualizari

Un motiv principal pentru care un numar mare de persoane pica proba teoretica a examenului pentru obtinerea permisului este lipsa de antrenament si de atentie. De cele mai multe ori participantii la examen citesc intrebarile doar partial, fara sa inteleaga esenta si aceasta greseala apare in general din cauza stresului si din lipsa antrenamentului in completarea unor teste similare. Incadrarea in timpul limita este de asemenea o problema majora.

Chestionare auto online - solutia perfecta pentru cursanti

Un ajutor foarte bun este luarea notitelor in momentul in care sunt completate chestionarele DRPCIV si notarea intrebarilor gresite. Invatatul va fi astfel mult mai usor. Completarea chestionarelor online este necesara pentru ca examenul sa fie trecut prin prima. Legislatia trebuie invatata inainte dintr-un manual bine informat, precum "Codul rutier mura in gura". Dupa ce a fost parcursa cartea de legislatie aceste chestionare auto online sunt solutia optima, deoarece simuleaza perfect un examen real.

Teste auto cu intrebari intalnite si la examen

Pentru a sustine examenul pentru obtinerea permisului de conducere sunt utilizate teste auto DRPCIV. Aceste chestionare sunt aprobate de autoritati si sunt singurele in functie de care poate fi sustinut examenul legal. Pentru evitarea greselilor generate de lipsa de atentie si stres, completarea unui numar cat mai mare de chestionare DRPCIV verifica toate cunostintele dobandite ca urmare a perioadei de studiu si obisnuieste viitorul sofer cu starea generala de la examen si cu presiunea existenta in acel moment.

Chestionarele DRPCIV - elementul principal al reusitei

Dupa ce partea organizatorica a fost finalizata, este important ca viitorul sofer sa se puna serios pe treaba si sa citeasca atent legislatia. Ulterior se poate trece la rezolvarea de chestionare auto. Este foarte important ca aceste chestionare sa fie aprobate de DRPCIV si sa fie teste oficiale care se regasesc in variantele ce pot pica la proba teoretica.

Este recomandat ca viitorul sofer sa nu rezolve teste la intamplare, ci sa isi faca un plan de bataie bine stabilit. Pentru inceput se va stabili un numar minim de teste pe care sa le faca zilnic. Chiar daca la inceput este foarte posibil ca punctajul sa fie mic, acesta nu este un motiv de descurajare. Cu atentie si perseverenta se va ajunge la 26 pe linie. De altfel, in momentul in care persoana rezolva corect 20 de chestionare la rand cu scorul Admis - cu 25 sau 26 de puncte - se poate considera pregatita.

I-drpciv.Ro – site-ul cu toate informatiile de care un candidat la permisul auto are nevoie

Se recomanda sa fie completate chestionare online pentru ca sunt mult mai practice decat cele din cartile fizice si permit revenirea usoara la intrebarile gresite pentru a solicita explicatii suplimentare.

I-drpciv.ro este un site de chestionare auto dedicat viitorilor soferi, unde acestia gasesc raspunsuri la toate intrebarile gresite – inclusiv explicatia detaliata a raspunsului corect. Pe acest site sunt disponibile toate informatiile necesare:

  • notiunile de teorie;
  • explicatii la intrebarile gresite;
  • noul cod rutier;
  • cursurile de prim ajutor;
  • cursurile de mecanica;
  • indicatoarele rutiere etc.

Pasii necesari pentru obtinerea permisului auto

Cum arată baia lui Nicolae Ceauşescu! Elena Ceauşescu a cerut să fie poleită cu aur

Pagina 1 din 2

Stirile zilei

Alte articole din categoria: Economie

Alte articole din categorie

capital.ro
libertatea.ro
rtv.net
fanatik.ro
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
playtech.ro
unica.ro
dcnews.ro
stiridiaspora.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE ŞI