Evenimentul Zilei > Justitie > Percheziţii DNA la mai multe vămi de pe raza judeţului Arad. 13 poliţişti sunt suspectaţi de LUARE DE MITĂ
Percheziţii DNA la mai multe vămi de pe raza judeţului Arad. 13 poliţişti sunt suspectaţi de LUARE DE MITĂ

Percheziţii DNA la mai multe vămi de pe raza judeţului Arad. 13 poliţişti sunt suspectaţi de LUARE DE MITĂ

Procurorii DNA din Timişoara au descins, miercuri dimineaţă, la Poliţia de Frontieră Arad, precum şi la vămile Nădlac 1 şi 2, Vărşand şi Turnu, în urma acţiunii 13 poliţişti de frontieră suspectaţi de luare de mită fiind ridicaţi şi duşi la audieri, informează România TV.

Polițiștii de frontieră ridicați în urmă deschinderilor care au avut loc, miercuri dimineață, la Poliția de Frontieră Arad, vămile Nadlac 1 și 2, Vărsând și Turnu sunt suspectați că primeau între 5 și 10 euro că să lase diverse persoane să introducă în țara diferite cantități de țigări de contrabandă, potrivit unor surse din rândul anchetatorilor.   
  
Pentru un transport mai mare, agenții ar fi cerut 42.000 de euro, însă acesta nu a mai fost efectuat. 13 polițiști de frontieră, care au fost monitorizați timp de mai multe luni, sunt suspectați de luare de mită.  
  
Aceștia au fost duși la sediul DNA Timișoara pentru audieri. 

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.