Evenimentul Zilei > Monden > Pepe, super petrecere la 40 de ani. Avem imaginile. Exclusiv
Pepe, super petrecere la 40 de ani. Avem imaginile. Exclusiv

Pepe, super petrecere la 40 de ani. Avem imaginile. Exclusiv

Petrecere de pandemie, acasă la Pepe, duminică seara. Artistul împlinește azi, 20 iulie, 41 de ani. Avem câteva fotografii de la aniversarea din curte.

Multe lucruri din viața lui Pepe se leagă de ziua lui de naștere. În anul 2014, artistul şi-a făcut cel mai frumos cadou de ziua lui: o nuntă ca-n poveşti. Mireasă i-a fost Raluca, cu care își oficializase relația la starea civilă în 2012 și care îi dăruise o fetiță. Nași de cununie le-au fost Andra și Cătălin Măruță, care aveau să le boteze ambele fetițe, Maria și Rosa.

Zeci de cântăreți au participat la nuntă, pentru că Pepe e foarte îndrăgit în lumea artistică. Așa că, de fiecare zi de naștere a lui Pepe, el și soția aniversează și anii scurși de la nunta lor. În acest 20 iulie, Raluca și Pepe au sărbătorit 6 ani de când au spus DA în fața lui Dumnezeu.

Anul trecut, când a împlinit 40 de ani, Pepe a ratat o petrecere grandioasă la un local de lux, dar a făcut una pe marginea unei piscine, unde fetițele lui, nepoții și copii prietenilor s-au distrat pe cinste și toată lumea invitată a fost fericită. Mai cu seamă, părinții micuților. De data acesta, din cauza Covidului, Pepe și Raluca au ales să-și primească rudele și prietenii foarte apropiați în curtea casei lor din Pipera.

Citiți articolul integral în Rețete și vedete.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: