Multe lucruri din viața lui Pepe se leagă de ziua lui de naștere. În anul 2014, artistul şi-a făcut cel mai frumos cadou de ziua lui: o nuntă ca-n poveşti. Mireasă i-a fost Raluca, cu care își oficializase relația la starea civilă în 2012 și care îi dăruise o fetiță. Nași de cununie le-au fost Andra și Cătălin Măruță, care aveau să le boteze ambele fetițe, Maria și Rosa.

Zeci de cântăreți au participat la nuntă, pentru că Pepe e foarte îndrăgit în lumea artistică. Așa că, de fiecare zi de naștere a lui Pepe, el și soția aniversează și anii scurși de la nunta lor. În acest 20 iulie, Raluca și Pepe au sărbătorit 6 ani de când au spus DA în fața lui Dumnezeu.

Anul trecut, când a împlinit 40 de ani, Pepe a ratat o petrecere grandioasă la un local de lux, dar a făcut una pe marginea unei piscine, unde fetițele lui, nepoții și copii prietenilor s-au distrat pe cinste și toată lumea invitată a fost fericită. Mai cu seamă, părinții micuților. De data acesta, din cauza Covidului, Pepe și Raluca au ales să-și primească rudele și prietenii foarte apropiați în curtea casei lor din Pipera.

Citiți articolul integral în Rețete și vedete.