Evenimentul Zilei > Social > ANUNȚUL care dinamitează COALIȚIA de GUVERNARE. Adevărul despre PENSII a ieșit la IVEALĂ. Se produce un nou DEZASTRU NAȚIONAL?
ANUNȚUL care dinamitează COALIȚIA de GUVERNARE. Adevărul despre PENSII a ieșit la IVEALĂ. Se produce un nou DEZASTRU NAȚIONAL?

ANUNȚUL care dinamitează COALIȚIA de GUVERNARE. Adevărul despre PENSII a ieșit la IVEALĂ. Se produce un nou DEZASTRU NAȚIONAL?

PRO România, partidul condus de Victor Ponta acuză coaliţia PSD-ALDE că nu mai are bani pentru a susţine legea pensiilor, aşa că încearcă să păcălească pensionarii amânând aplicarea legii până după 2020.

Legea pensiilor trebuie să intre în vigoare, cu toate majorările, de la 1 ianuarie 2019, nu trebuie să aşteptăm până în anul 2021! Trebuie să fim corecţi cu cei peste 5 milioane de pensionari şi să beneficieze de măriri cât mai curând posibil. Dacă sunt bani la buget, de ce trebuie să aşteptăm până în 2021? Tocmai de aceea, colegii deputaţi din PRO România au depus un amendament pentru ca toate majorările prevăzute de lege să intre în vigoare de la 1 ianuarie 2019.

Cetăţenii au nevoie de majorări în prezent, pentru că acum sunt creşteri de preţuri. Deja se vorbeşte despre o creştere cu 30% la produsele de bază în decembrie 2018, comparativ cu anul trecut! În cazul în care Guvernul Dăncilă-Dragnea nu face tot posibilul pentru ca toate majorările promise de legea pensiilor să intre în vigoare de la 1 ianuarie 2019, există un singur motiv: nu sunt bani! Aşadar, legea pensiilor este o MINCIUNĂ, praf în ochii pensionarilor”, a declarat  deputata PRO România Emilia Meiroşu.
 

 

 

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: