Evenimentul Zilei > Social > POVESTEA DE DRAGOSTE de la Penitenciarul Jilava, detalii SCANDALOASE! Cum a început IDILA dintre comisarul-șef VERONICA și interlopul CROCODILU
POVESTEA DE DRAGOSTE de la Penitenciarul Jilava, detalii SCANDALOASE! Cum a început IDILA dintre comisarul-șef VERONICA și interlopul CROCODILU

POVESTEA DE DRAGOSTE de la Penitenciarul Jilava, detalii SCANDALOASE! Cum a început IDILA dintre comisarul-șef VERONICA și interlopul CROCODILU

Apar detalii noi în povestea de dragoste cu năbădăi de la Penitenciarul Jilava, acolo unde un temut membru al lumii interlope s-a căsătorit cu ofiţerul care trebuia să îl educe.

Ancheta fără precedent efectuată la penitenciarul de maximă siguranţă Rahova a scos la iveală faptul că cei dsoi s-au căsătorit la sfârșitul săptămânii trecute, unde deţinutul supranumit „Crocodilu’” a fost transferat în luna decembrie, informează Știrile PRO TV.

Un ofiţer de stare civilă de la primăria din localitate este cel care a oficiat căsătoria mai puţin obişnuită dintre Bogdan Dumitrache, zis şi Crocodilu’, un deţinut celebru şi comisarul-şef Veronica Constantin, fostă gimnastă şi educatoarea care a încercat să îl aducă pe drumul cel bun, după ce a fost închis în penitenciarul de maximă siguranţă Rahova. Membru al clanului Sportivilor, Crocodilu’ a fost condamnat în vară la 7 ani şi jumătate de închisoare pentru constituire de grup infracţional organizat.

La nici trei zile de la cununia civilă oficiată la sectorul vizite, proaspăt căsătoriţii au primit dreptul la întâia vizită intimă. Astfel de întâlniri se pot repeta o dată la 3 luni dacă deţinutul Crocodilu’ se comportă ireproşabil în spatele gratiilor.

Ar putea să aibă însă probleme mireasa pe care o anchetează şefii. Regulamentul închisorii o obliga să anunţe de îndată că s-a îndrăgostit de deţinutul pe care îl consilia şi pe care îl vizita şi la penitenciarul Jilava, unde a fost transferat în decembrie după ce regimul de executare a pedepsei i-a fost îndulcit.