Evenimentul Zilei > Justitie > PERCHEZIȚII de ULTIMĂ ORĂ la penitenciarul GHERLA. Scopul ACȚIUNII organizate de DIICOT
PERCHEZIȚII de ULTIMĂ ORĂ la penitenciarul GHERLA. Scopul ACȚIUNII organizate de DIICOT

PERCHEZIȚII de ULTIMĂ ORĂ la penitenciarul GHERLA. Scopul ACȚIUNII organizate de DIICOT

Mascații au descins la penitenciarul Gherla, după ce dosarul “Trafic de droguri în pușcărie” a ajuns pe masa DIICOT Cluj.

Alerta în rîndul autorităților a fost declanșată după ce Mădăraș Andrei a incercat să introducă în penitenciar substanțe vegetale de culoare verzui-maronie. Acestea ar fi fost ascunse în căptușeala de la haine.

„Politia municipiului Gherla a fost sesizată de către reprezentanți ai penitenciarului cu privire la introducerea în mod ilicit și găsirea in incinta unității a unor substanțe, posibil cu efecte psihoactive. Substanțele găsite și documentele întocmite au fost înaintate organelor competente, spre cercetare și soluționare”, se arată în poziția oficială a IPJ Cluj, conform ziardecluj.ro.

După ce au fost sesizați, polițiști au efectuat percheziții în celulele mai multor deținuți, unde au găsit mai multe plicuri cu substanțe psihoactive și diferite pastiluțe de culoare albă. Dosarul a fost înaintat celor de la DIICOT Cluj, unde procurorul șef Florin Mornăilă va supraveghea cercetările în derulare.