Evenimentul Zilei > Sport > Penalty-uri de Cartea Recordurilor în meciul Petrolul – Rapid
Penalty-uri de Cartea Recordurilor în meciul Petrolul – Rapid

Penalty-uri de Cartea Recordurilor în meciul Petrolul – Rapid

Momente halucinante au avut loc în meciul dintre Petrolul Ploiești și Rapid, scor 0-0, din play-off-ul pentru promovare în Liga 1. O lovitură de la 11 metri a fost repetată de trei ori. Ratată, la fel.

 

În minutul 65, Mario Bratu a obținut un penalty pentru prahoveni. Uruguayanul giuleștenilor, Facundo Mallo, a intrat imprudent. ”Nici dacă ești blat, nu intri așa. Intrare inconștientă”, a exclamat comentatorul partidei.

Acum s-a petrecut faza anului în fotbalul românesc și de aici a pornit nebunia. Petrolistul Arnăutu a executat, portarul giuleștenilor, Popa, a apărat, însă centralul a hotărât repetarea loviturii. Goalkeeper-ul bucureștenilor nu a păstrat niciun picior pe linia porții, așa că arbitrul l-a sancționat cu cartonaș galben.

Următorul executant a fost pentru lupii galbeni, Marinescu. Popa a parat din nou, dar nu a respectat nici de această dată regulile. A luat iar „galben”, fiind eliminat. Cu lacrimi în ochi, tânărul portar de la Rapid a părăsit terenul, dar povestea nu era gata.

În poarta celor de la Rapid a intrat Tătaru, care i-a luat locul lui Drăghiceanu, în timp ce prahovenii au schimbat din nou executantul. De această dată, a „confiscat” mingea paraguayanul Meza Colli.

Sud-americanul și-a luat un elan destul de scurt, a încercat să șuteze în forță, dar a trimis mult peste. „Bravo, bă, Dima!”, a strigat Dan Alexa, tehnicianul giuleștenilor, spre arbitrul de centru.

Rapid era oricum în zece oameni din minutul 28, când Rareș Lazăr a fost eliminat.

Giuleștenii au fost pur și simplu consternați de ceea ce s-a întâmplat la Ploiești. Au trăit la maximum fiecare moment, s-au certat cu arbitrul și au trecut de la agonie la extaz pe parcursul a doar câteva minute, scrie digisport.ro.

Trebuie spus că formatia Rapid București a terminat meciul, după cele două eliminări în nouă oameni. Giuleștenii au după acest meci 21 de puncte și ocupă locul 4, în timp de prahovenii sunt pe locul 6 cu 20 de puncte.

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: