Un judecător de la Judecătoria Cluj Napoca a decis, miercuri seara, să emită un mandat de arestare pe numele lui Lukacs Miklos Arthur, bărbatul care a fost acuzat că comis acte de corupere sexuală a unor minori.

Concret, polițiștii susțin că Lukacs a mers la Școala Generală ”Iuliu Hațieganu”, și a abordat mai multe fetițe de zece ani, cărora le-a arătat organul genital. ”Joia trecută, ar fi ieșit din mașină în fața unor fetițe. Vineri, scenele s-au repetat, în sensul că același bărbat, identificat în persoana lui Lukacs Micklos Arthur, a ieșit din nou în fața elevelor, cu mâna la organul sexual”, spune un polițist de la Secția V din Cluj Napoca.

Elevii au reclamat profesorilor ceea ce se petrece la ieșirea din curtea școlii iar una dintre profesoare a reușit să îl fotografie pe pedofil și să trimită pozele la poliție.

Acuzații grave

Apropiații lui Micklos au declarat că acesta a recunoscut că a fost în fața școlii, unde a parcat mașina, deoarece i-a sunat telefonul. ”Ne-a spus că s-a apropiat o femeie care l-a întrebat pe un ton nervos că ce face acolo și că el i-ar fi spus să îl lase în pace”, a spus un apropiat al bărbatului.

Pe de altă parte, în momentul în care povestea a început să circule pe facebook, o altă clujeancă a scris că l-a văzut pe Micklos în timp ce se masturba în mașina personală.