Evenimentul Zilei > Actualitate > Pedofil arestat. O fetiță de 6 ani l-a înfruntat pe agresor, apărându-și prietena de 4 ani
Pedofil arestat. O fetiță de 6 ani l-a înfruntat pe agresor, apărându-și prietena de 4 ani

Pedofil arestat. O fetiță de 6 ani l-a înfruntat pe agresor, apărându-și prietena de 4 ani

Cazurile de agresiuni împotriva minorilor au devenit atât de dese încât aproape că nu trece săptămână fără ca un pedofil să fie prins făcându-și mendrele pe străzile României.

Ultimul astfel de agresor, un bărbat de 41 de ani din comuna George Enescu din judeţul Botoşani, a fost reţinut de poliţişti după ce ar fi agresat sexual o fetiţă de patru ani şi ar fi lovit o alta, de șase, care a sărit să-și apere prietena.

Anunțul reținerii pedofilului a fost făcut sâmbătă de purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ), Delia Nenişcu, citat de Agerpres.

Bărbatul este în prezent „cercetat pentru agresiune sexuală şi lovire sau alte violenţe, ca urmare a faptului că în cursul zilei de vineri, în timp ce se afla pe strada 1 Decembrie din municipiul Dorohoi, ar fi abordat o minoră de patru ani faţă de care ar fi exercitat acte de natură sexuală”, mai precizează sursa citată.


Dezvăluiri incredibile despre pedofilul care o făcea pe „salvamarul”. Tatăl fetițelor a povestit pentru EVZ

Dosar de pedofilie îngropat la Călăraşi. Uluitoarea dramă a unei fetițe


„O altă minoră, de şase ani, care era în apropiere, a reacţionat la comportamentul bărbatului, moment în care acesta ar fi prins-o de braţ, exercitând presiune, însă fără a-i provoca leziuni. Ulterior, bărbatul a renunţat la acţiunile sale, părăsind zona respectivă”, a mai precizat Delia Nenişcu.

Ea a mai relatat că, la scurt timp după incident, cele două fetiţe le-au povestit întâmplarea membrilor unui echipaj mixt, format din jandarm şi poliţist, care patrula în zonă.


E nevoie de FBI să-i descoperim pe pedofili?! Tatăl denaturat era cunoscut ca escroc

Fetiță răpită de pe stradă, de un pedofil fals polițist, la Bârlad


„Poliţiştii au procedat la efectuarea de verificări, fiind identificat bărbatul bănuit de comiterea faptelor şi condus la sediul poliţiei pentru audieri. Acesta a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Botoşani, urmând ca în cursul zilei de astăzi (n.r.- sâmbătă) să fie prezentat în faţa instanţei de judecată cu propunere de luare a unei măsuri preventive”, a adăugat Delia Nenişcu.