Deși toată lumea în cunoaște pe celebrul cântăreț care s-a autointitulat Jador, aproape nimeni nu știe cum îl cheamă pe bărbat în realitate, aceasta fiind o informație personală, pe care a preferat să o cunoască doar cei mai apropiați prieteni.

Jador a devenit cunoscut la emisiunea „Puterea Dragostei”, fiind unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți la momentele respective. Ușor, ușor, acesta a devenit cunoscut în toată televiziunea și de aici a pornit ascensiunea sa.

La scurt timp după ce a ajuns cunoscut, acesta a văzut o oportunitate foarte mare și a profitat din plin de ea: a devenit un cântăreț de succes, cu milioane de vizualizări pe Youtube și zeci de mii de fani, atât din România, cât și din afară.

Puțini, însă, sunt cei care știu care este numele real al artistului. Ei bine, în buletin, în dreptul numelui scrie Remus Ionuț Dumitrache.


De curând, Jador și Mario Fresh, un alt cântăreț celebru, au fost implicați într-o altercație pe litoral. Părăsind un club de fițe din stațiunea Mamaia, cele două vedete au fost „întâmpinate” de mai mulți indivizi care au sărit imediat la bătaie. Motivele din spatele acestei răfuieli sunt necunoscute.

Jador, bătut cu bestialitate în parcare. Decizia procurorilor l-a împins pe cântăreț să…

Alături de ei se afla și Alexia Eram, fiica Andreei Esca, aceasta fiind iubita lui Mario Fresh.

„Eu și Mario suntem bine amândoi. S-a întâmplat din senin, oameni nebuni. Ajungi la mare să te distrezi și dai de așa ceva. E trist că oamenii sunt atât de răi în ziua de azi. Noi nu am deranjat pe nimeni. Suntem oameni ca toți ceilalți, avem viața noastră și ne distrăm și noi cum fac tinerii de vârsta noastră. Suntem bine, mulțumim lui Dumnezeu”, a declarat Jador, conform Cancan.

„Astăzi, în jurul orei 04.30, polițiști din cadrul Poliției stațiunii Mamaia au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că în zona unui club ar fi avut loc un conflict. Polițiștii au identificat persoana apelantă ca fiind un bărbat de 25 de ani, iar în urma verificărilor s-a stabilit că acesta, împreună cu alte două persoane, ar fi fost agresate fizic în proximitatea clubului.

La fața locului nu a fost necesară intervenția ambulanței. Persoanele în cauză au fost conduse la sediul Poliției stațiunii Mamaia, unde au depus plângere. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe”, se arată într-un comunicat al Poliției.