Este vorba despre Ioan Becali, fostul impresar din fotbal, cunoscut în anturajul său şi ca Giovanni.

În prim-plan apara scandalul imens cu fosta amantă, de data aceasta el fiind citat în fața judecătorilor, conform surselor spynews.ro.

Astfel, vărul lui Gigi Becali ajunge din nou în fața judecătorilor din cauza faptului că fosta amantă a redeschis un dosar.

Mai mult, asta nu este tot: femeia respectivă încearcă să-i dea lovitura de graţie şi să-l execute silit pe milionar.

„Avocata care a demonstrat că a avut o relație cu fostul impresar Ioan Becali, alias Giovanni, a redeschis, recent, un proces, în încercarea de a-l executa silit pe milionar.

Scandalul dintre cei doi durează de câțiva ani, iar fosta amantă a cerut, la un moment dat, scoaterea la licitație a unor apartamente deținute de soții Becali în zona Floreasca din Capitală.

Întrucât Giovanni Becali a reușit să blocheze, în instanță, executarea silită, femeia a contestat decizia, iar cei doi se vor întâlni, iar, în fața judecătorilor.

Într-un alt proces, judecătorii au decis împărţirea unor imobile deţinute de soţii Becali, pentru ca acestea să fie executate silit de fosta amantă a milionarului, hotărâre cu care nevasta lui Becali nu a fost de acord şi a atacat-o”, arată spynews.ro.

Ce au decis magistraţii în sentinţa contestată de soția lui Ioan Becali?

„Constată că soţii pârâţi deţin în coproprietate, în cote egale de 50%, imobilele situate în municipiul Bucureşti, sectorul 1, Calea Floreasca nr…, respectiv apartamentul nr. 32 (fără carte funciară deschisă) şi apartamentul nr. 33 (înscris în cartea funciară nr….).

Sistează starea de coproprietate a soţilor pârâţi. Atribuie pârâtului Becali Ioan bunurile imobile comune, în valoare totală de 288.826,73 euro, ambele situate în municipiul Bucureşti, sectorul 1, Calea Floreasca nr… Obligă pârâtul la plata sumei către pârâta B.S.N, în valoare de 144.413,365 euro. Obligă pârâtul la plata cheltuielilor de judecată în sumă de 29.000 lei.”

explicaţie foto: Gigi şi Ioan Becali