Evenimentul Zilei > Monden > Pe cine iubește cel mai mult Andreea Bălan
Pe cine iubește cel mai mult Andreea Bălan

Pe cine iubește cel mai mult Andreea Bălan

Cele mai drăgălașe fetițe din showbizz au cucerit internetul. Fac baie cu rățuștele și vorbesc despre planete. Mama lor, celebra cântăreață Andreea Bălan demonstrează că, deși un nou bărbat a intrat în viața ei plin de pasiune, fetițele Ela și Clara sunt pe primul loc.

După ce relația cu noul ei iubit, Tiberiu Argint, 36 de ani, a devenit publică, Andreea Bălan își ține la curent fanii cu activitățile ei de mămică implicată și iubitoare. Story-urile pe care le postează pe social-media sunt ocupate zilele acestea de cele două fetițe ale vedetei, Ela și Clara, niște drăgălășenii în adevăratul sens al cuvântului.

Într-una din postări cele două se joacă ”de-a bebelușul”, în leagănul din curtea casei, dar altele sunt cu adevărat savuroase, cele din cadă. În baia plină de spumă, micuțele se joacă cu jucăriile înainte de culcare și povestesc cum va fi când vom călători printre stele.

Mama interacționează și cere lămuriri, iar replicile sunt adorabile. Totul e foarte serios. După băița de seară urmează povestea de dinainte culcare, pe care Andreea Bălan le-o citește fetițelor în fiecare seară.

Citiți articolul complet pe Rețete și vedete.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: