Sorana Cîrstea (locul 78 WTA) a rămas singura reprezentantă a României în această ediție a Australian Open, după elimănările „tricolorelor” Simona Halep, Patricia Ţig, Monica Niculescu şi Ana Bogdan. Tenismena în vârstă de 26 de ani a acces, astăzi, în turul III de la Melbourne, acolo unde o va întâlni, vineri, pe americanca Alison Riske (42 WTA).

Grație parcursului de acum, în cadrul Mareului Șlem de la Antipozi, Ilie Năstase a anunțat că Sorana merită să facă parte din echipa de FED Cup a României. „E bine că a câştigat. Nu am văzut meciul, dar e bine că a câştigat. Acum, trebuie să intre şi ea în echipă”, a declarat Ilie Năstase, pentru ProSport.

La finele anului trecut, Sorana și legendaruș tenismen au purtat o „bătălie” a declarațiilor, dar, se pare, că Ilie Năstase a trecut peste acest lucru. Atunci, sportiva tunase după ce „Nasty” a fost numit căpitan nejucător al reprezentativei feminine. Amintim că, în perioada 11-12 februarie, echipa de Fed Cup a României va întâlni selecţionata Belgiei, în primul tur al Grupei Mondiale II. Partidele se vor disputa în Sala Polivalentă din Bucureşti.