Evenimentul Zilei > Sport > Patricia Ţig, forţată să abandoneze turneul din Australia
Patricia Ţig, forţată să abandoneze turneul din Australia

Patricia Ţig, forţată să abandoneze turneul din Australia

Patricia Ţig, forţată să abandoneze turneul din Australia. Ea a pierdut, cu scorul de 3 – 6, setul întâi al întâlnirii cu Belen Teichmann.

Patricia Ţig, forţată să abandoneze turneul din Australia. Patricia Ţig şi-a luat, în această dimineaţă, la revedere de la competiţia de la Antipozi.

Jucătoarea situată pe poziţia a 56-a mondială în clasamentul WTA a fost nevoită să se retragă de pe teren, din confruntarea din optimile de finală de la Phillip Island Trophy, cu brazilianca Jil Belen Teichmann.

Cu nu mai puţin de patru game-uri cedate pe propriul serviciu, Patricia Ţig a pierdut, cu scorul de 3 – 6, setul întâi al întâlnirii cu sud – americanca care în primele două tururi ale turneului australian le eliminase pe Mihaela Buzărnescu şi Monica Niculescu.

Tenismena în vârstă de 26 de ani a ţinut aproape de Teichmann în actul secund, dar o accidentare a forţat-o să
spună pas meciului, după numai o oră şi 23 de minute.

Dublul Mitu – Olaru părăseşte competiţia de la Melbourne

Nici româncele de pe tabloul de dublu femin nu au avut mai mult noroc în partidele de astăzi. Perechea alcătuită din Andreea Mitu şi Ioana Olaru a ratat accederea în sferturile de finală, în urma eşecului suferit în faţa cuplului 100% rusesc format din Anna Blinkova şi Anastasia Potapova. Româncele au fost înfrânte la capătul unui meci extrem de disputat, decis de două tie – break-uri (8-10, 3-7).

Monica Niculescu, eliminată dramatic

Cealaltă tenismenă din ţara noastră care a evoluat în această dimineaţă pe tabloul de dublu feminin, Monica Niculescu, a părăsit, la rândul ei, întrecerea de la Melbourne.

Experimentata româncă de 34 de ani şi partenera sa, chinezoaica Zhaouxuan Yang, s-au înclinat în faţa duetului britanico – argentinian Francesca Jones – Nadia Podoroska, după o partidă dramatică, care a avut nevoie de un super tie – break pentru a-şi desemna învingătoarele (4-6, 6- 4, 8-10).

Citește și:

Begu, victorie în tuneul Phillip Island Trophy. S-a calificat în sferturile de finală

Ana Bogdan ratează prezenţa în optimile de finală de la Phillip Island Trophy

Monica Niculescu, eliminată din competiția de la Phillip Island Trophy