Evenimentul Zilei > Monden > Partenera lui Leo Iorga și-a găsit fericirea. Cu cine se iubește văduva artistului
Partenera lui Leo Iorga și-a găsit fericirea. Cu cine se iubește văduva artistului

Partenera lui Leo Iorga și-a găsit fericirea. Cu cine se iubește văduva artistului

Văduva regretatului Leo Iorga și-a găsit fericirea lângă un alt bărbat. Noul ei iubit a fost chiar coleg cu artistul, dar asta nu a oprit-o să se îndrăgostească de el.

Văduva regretatului Leo Iorga s-a îndrăgostit chiar de fostul coleg de trupă al artistului. La trei ani de la moartea lui, aceasta și-a refăcut viața. Fostul ei partener a pierdut lupta cu cancerul, iar medicii nu au mai putut să-l salveze.

Paula, fosta soție a lui Leo Iorga, a recunoscut că s-a îndrăgostit în vară de un alt bărbat și că este mai fericită ca niciodată.

„De acum înainte habar n-am unde se va îndrepta viața mea, dar cert este că în momentul de față sunt fericită, Dumnezeu mi-a ascultat rugăciunile și să-mi aducă în viața mea o persoană potrivită și care nu știam care va fi, nu suntem de mult timp împreună, ne cunoaștem de mult timp, dar nu suntem de mult timp împreună, clar nu se cuvenea. Ne-am cunoscut tot prin prisma soțului meu, fiind colegi de breaslă. Totul s-a concretizat anul acesta, cam spre vară”, a declarat văduva lui Leo Iorga, potrivit Spynews.

Nu l-a uitat niciodată pe Leo Iorga

Cu toate că există un alt bărbat, Paula a declarat că nu îl va uita niciodată pe Leo Iorga și că se gândește la el cu fiecare ocazie. „Treburile mele personale rămân treburile mele personale. Viața mea privată nu face subiectul unei mediatizări, pentru că ce a fost, a fost și ce va fi, va fi. Sunt foarte bine, rugăciunile mele au fost ascultate.

Sursa: Facebook – Compact

Eu sunt o femeie credincioasă, nu sunt habotnică. Doar ce am fost la mormântul soțului meu pentru că imediat se fac trei ani de când nu mai este, am aranjat acolo și arată foarte bine. Leo va rămâne Leo forever, soțul meu, marea mea dragoste de 30 de ani, tatăl copiilor mei”, a mărturisit Paula Iorga, soția lui Leo Iorga.

Leo Iorga a fost solistul trupei Compact, dar a pierdut lupta cu cancerul pulmonar în anul 2019, la vârsta de 54 de ani. Marele artist a fost înmormântat pe Aleea Scriitorilor de la Cimitirul Bellu. Vedete importante din România au venit să-l ducă pe acesta pe ultimul drum. Soția lui a trecut cu greu peste moartea sa.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: