Evenimentul Zilei > Social > Leluț Vasilescu, bateristul trupei Compact și membru fondator, a murit. „Leluț Megastarul a trecut la cele veșnice”
Leluț Vasilescu, bateristul trupei Compact și membru fondator, a murit. „Leluț Megastarul a trecut la cele veșnice”

Leluț Vasilescu, bateristul trupei Compact și membru fondator, a murit. „Leluț Megastarul a trecut la cele veșnice”

Unul dintre fondatorii trupei Compact a murit la vârsta de 66 de ani. Este vorba despre Leluț Vasilescu, toboșarul celebrei formații Compact.  Leluț Vasilescu era extrem de apreciat, acesta primise titlul de „Cetățean de Onoare al Câmpiei Turzii”. Anunțul cu tragicul eveniment a fost făcut de Dorin Nicolae Lojigan, primarul orașului Câmpia Turzii.

Primarul Dorin Nicolae Lojigan, care era și un bun prieten cu cel care a pus bazele trupei Compact, a fost cel care a dat festea tristă despre moartea bateristului trupei Compact, Leluț ‘Megastarul’ Vasilescu.

Leluț Vasilescu, toboșarul cunoscutei trupe a murit după lupta cu o boală necruțătoare. Tragica veste a fost primită cu multă tristețe de iubitorii muzicii rock.

Fanii muzicii rock dar şi prietenii sunt devastați de vestea primită

„Am aflat cu profundă tristețe despre trecerea la cele veșnice a unui om extraordinar și un muzician desăvârșit, prietenul meu, Leluț Vasilescu.  Membru fondator al trupei Compact, Leluț Vasilescu a avut o carieră de succes și o viață frumoasă de familie. În urma lui, rămân frumoasele melodii pe care generații întregi le-au fredonat și de care ne vom bucura, cu nostalgie, în continuare!

Cetățean de onoare al Municipiului Câmpia Turzii, Leluț Vasilescu a promovat, cu drag și mândrie, orașul în care s-a născut, iar pentru el, Câmpia Turzii era, mereu, locul unde revenea cu drag de fiecare dată.

În acest moment trist, pentru familia Vasilescu și pentru toți fanii muzicii rock din România, transmit un mesaj de condoleanțe tuturor celor care l-au apreciat pe bateristul trupei Compact, Leluț ‘Megastarul’ Vasilescu!

Dumnezeu să-l odihnească întru Slava Sa!”, a scris primarul Dorin Nicolae Lojigan pe social media.

Un alt mesaj de condoleanțe a fost transmis de Adrian Ordean: „Colegi de 40 de ani, am locuit 20 de ani in aceeași cameră, am cântat mii de spectacole împreună…acum simt un gol în suflet, dar sunt liniștit că a plecat într-o lume mai bună. Dragul meu prieten, Leluț Vasilescu, drum bun!”, a scris artistul.

Problemele de sănătate pe care le avea Leluț Vasilescu

Leluț Vasilescu, toboșarul cunoscutei formații Compact, ar fi decedat din cauza unei boli necruțătoare. În urmă cu ceva timp, acesta a suferit o intervenție chirurgicală complicată pe cord.

Leluț Vasilescu a suferit un șoc miocardic chiar în timpul unui spectacol la Făgăraș. Imediat după aceea, el a a fost transportat la spitalul Municipal din localitate. Ulterior, artistul a fost operat.

Compact este una dintre cele mai iubite trupe de rock din România. Formația a fost înființată în 1977. De atunci, trupa a lansat numeroase hituri, acestea fiind fredonate chiar și-acum de români.

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: