Paris, inapoi la tribunal!

Paris, inapoi la tribunal!

Eliberarea din inchisoare a bogatei mostenitoare Paris Hilton, dupa numai trei zile petrecute in spatele gratiilor, a starnit un mare scandal in Statele Unite.

Condamnata initial la 45 de zile pentru ca a fost prinsa la volan desi avea permisul suspendat, Paris Hilton urma sa petreaca doar 23 de zile la un penitenciar din California, pedeapsa fiindu-i injumatatita pentru buna conduita.

Tanara, o vedeta a lumii mondene americane, a fost eliberata dupa trei zile la ordinul serifului departamentului Los Angeles. Ordinul ar fi fost dat la recomandarea medicilor, se afirma intr-un comunicat oficial.

Desi oficialitatile nu au dat amanunte, presa locala afirma ca rasfatata milionara a refuzat sa manance, a avut crize de plans si si-a chemat psihiatrul personal, care a apreciat ca pacienta ar fi in pragul unei depresii. Prin urmare, ea a fost trimisa in arest domiciliar, miscarile ei urmand a fi monitorizate printr-o bratara electronica fixata la glezna.

Ne puteți urmări și pe Google News

Decizia serifului Lee Baca a starnit furia procuraturii din Los Angeles, care i-a cerut judecatorului sa o convoace vineri la tribunal pe Paris. Judecatorul urma sa decida daca este cazul sa o trimita din nou la inchisoare. Procuratura a facut cunoscut ca a primit sute de mesaje de protest din partea cetatenilor si chiar si unii alesi locali s-au aratat nemultumiti.

Reverendul de culoare Al Sharpton, cunoscut militant pentru libertati civile, a declarat ca este un caz de „favoritism economic si rasial”. De asemenea, foste detinute din Penitenciarul Lynwood au declarat ca si alte femei au plans mult in inchisoare si nimeni nu s-a sinchisit.