Această poveste tristă s-a petrecut în Statele Unite, într-un moteel din Michigan. Potrivit celor relatate de presa locală, părinţii au decedat probabil din pricina unei supradoze de heroină. Este vorba despre Jessica Bramer, 26 de ani şi Christian Reed, 28 de ani. Clienţii motelului au intrat la griji trecând mereu pe lângă uşă şi auzind doar plânsetele şi urletele copilei, au bătut la uşă dar în zadar.

Micuţa, care are doar 6 luni a fost găsită alături de corpurile părinţilor în jurul cărora erau răspândite droguri. Mulţumită poliţiei, copila a fost salvată. Propietarii hotelului, însă, în mod ciudat, n-au intrat la bănuieli că s-ar fi întâmplat ceva, până la sosirea poliţiei statale, care deja a început cercetările.

Se presupune că biata fetiţă a petrecut cel puţin trei zile, făra ca nimeni să reacţioneze într-un fel sau altul. Medicii au confirmat că era complet deshidratată şi aflată în riscul de a muri de foame. Părinţii aveau antecedente şi mai fuseseră prin închisori de câteva ori, până acolo încât la un moment dat bunicii ceruseră încredinţarea fetiţei pentru a o proteja de năravurile unor părinţi denaturaţi.

Copilul a fost dus la un spital local înainte de a fi transportat la Spitalul de Copii Helen DeVos din Grand Rapids unde a fost inițial listată ca fiind în stare critică, potrivit  presei locale.

Citește și: