Evenimentul Zilei > Actualitate > Părinţii lui Michael Jackson divorţează
Părinţii lui Michael Jackson divorţează

Părinţii lui Michael Jackson divorţează

După 60 de ani de mariaj, părinţii Regelui Pop, Katherine şi Joe, s-au decis să divorţeze în mod oficial. Doamna Jackson spune că s-a săturat de comportamentul brutal al soţului său, care s-a agravat după moartea megastarului.

Perechea s-a separat în urmă cu cinci ani, iar Katherine a declarat reporterilor Daily Mail că s-a hotărât să divorţeze după ce Joe, în vârstă de 81 de ani, a acuzat-o în repetate rânduri că este vinovată de moartea lui Michael.

”Am rugat-o să meargă să stea cu el, dar ea a spus că ţine foarte mult la intimitatea ei”, a spus Joe Jackson în iunie, la un an de la moartea fiului său.

La rândul lui, tatăl lui Michael a fost acuzat în repetate rânduri că a avut un comportament deosebit de dur faţă de cântăreţ pe când acesta era copil.

”Toată lumea ştie deja cine este Joe Jackson şi se pare că şi el are grijă ca noi să nu uităm asta”, a fost şi replica lui Katherine. Ea spune că nedreptăţile din ultimul timp ale soţului său au fost picătura care a umplut paharul.

Uniţi de religie

După moartea lui Michael Jackson, custodia celor trei copii ai acestuia, Prince Michael, 13 ani, Paris, de 12 ani, Prince Michael II (”Blanket”), de 8 ani, a fost acordată bunicii Katherine. Cei patru locuiesc în Encino, California, în timp ce reşedinţa bunicului Joe Jackson se află în Las Vegas.

Deşi sunt separaţi de atâta timp, părinţii lui Michael Jackson nu au încheiat relaţia în mod oficial din cauza reticenţei mamei megastarului. Katherine aparţine cultului Martorii lui Iehova şi nu crede în divorţ.

Cei doi s-au căsătorit în noiembrie 1949 şi sunt părinţii a nouă copii, printre care şi ai componenţilor celebrei trupe Jackson 5, Michael, Jackie, Tito, Jermaine şi Marlon. Joe şi Katherine Jackson au 26 de nepoţi.

  • A murit Michael Jackson
  • Povestea românului care l-a cusut pe Michael Jackson punct cu punct
  • EVZ, în orăşelul lui Michael Jackson