Evenimentul Zilei > Actualitate > Părintele Constantin Necula: „Vă rog să-L lăsați pe Hristos să se nască. Dincolo de cozonaci, chefuri…”
Părintele Constantin Necula: „Vă rog să-L lăsați pe Hristos să se nască. Dincolo de cozonaci, chefuri…”

Părintele Constantin Necula: „Vă rog să-L lăsați pe Hristos să se nască. Dincolo de cozonaci, chefuri…”

Părintele Constantin Necula a transmis un mesaj special adresat în special tinerilor care uită semnificaţia adevărată a Sărbătorii Crăciunului.

Părintele Constantin Necula, profesor al Facultății de Teologie „Sf. Andrei Șaguna” din Sibiu, a transmis înaintea Sărbătorii Crăciunului, un mesaj extrem de emoţionant plin de poveţe pentru tineri.

„Vă rog să-L lăsați pe Hristos să se nască! Încercați să vedeți dincolo de rafturi și cozonaci!”

„Vă rog să-L lăsați pe Hristos să se nască, încercați să vedeți dincolo de rafturi. Dincolo de cozonaci și dincolo de toate chefurile din perioada Crăciunului, vă rog să Îl vedeți pe Hristos! E mic bebelușul, dar merită, puteți să-L încărcați de toată dragostea voastră pentru că va avea nevoie. Tot bebelușul acesta va înfrunta moartea și, îndrăznesc să spun, chiar Învierea pentru noi”, a spus părintele.

Nu uitaţi să vă îmbrățișaţi părinții

„Când vă întoarceți acasă, îmbrățișați-vă părinții, felicitați-i că de fiecare dată au avut grijă de voi atât cât le-a îngăduit Dumnezeu să aibă. Îmi doresc din toată inima, întorși acasă, să vă bucurați că sunteți copiii părinților voștri și că sunteți parte din responsabilitate a bebelușului care se naște la Betleem. Crăciun cu bine, cu pace, cu liniște și apoi un început de an universitar pe bază de sesiune cât mai rodnică! Hristos are nevoie de notele noastre bune ca să salvăm România. O Românie cu studenți buni, e o Românie care are șanse”, este mesajul special transmis de Părintele  Necula pe care îl puteţi asculta AICI