Evenimentul ZileiMondenPărea că a scăpat de cancer, dar a făcut un anunț înfiorător. Suferință pentru actrița celebră și în România

Părea că a scăpat de cancer, dar a făcut un anunț înfiorător. Suferință pentru actrița celebră și în România

Părea că a scăpat de cancer, dar a făcut un anunț înfiorător. Suferință pentru actrița celebră și în România
Shannen Doherty, fosta protagonistă a serialului Beverly Hills, traversează cea mai delicată perioadă a vieții.

A fost una dintre cele mai cunoscute actrițe în anii ’90, atunci când făcea furori în serialul Beverly Hills 90210. Shannen Doherty, alias „Brenda” a fost extrem de populară și printre adolescenții din România acelor vremuri. Acum la 49 de ani, vedeta trece printr-o perioadă cumplită, pentru că este grav bolnavă și a fost diagnosticată cu cancer în urmă cu câțiva ani.

În ultimul mesaj pe care l-a adresat fanilor ei, actrița a spus că se simte mai bine, chiar dacă boala a avansat și a ajuns în stadiul al 4-lea. „Sunt bine. Îmi place când oamenii spun: Mă rog pentru sănătatea ta. Există o mulțime de oameni care își folosesc rugăciunile pentru mine și asta mă bucură”, a spus actrița.

După ce a mulțumit echipei medicale care își dă tot interesul pentru a o ajuta să învingă boala, Shannen a spus că oamenii nu ar trebui să-i considere pierduți definitiv pe bolnavii de cancer care au ajuns în stadiul al 4-lea.

„Te descurajează atitudinea asta”

„Oamenii au impresia că asta este automat o condamnare la moarte, dar lucrurile nu stau chiar așa. Te descurajează atitudinea asta, chiar dacă te simți sănătos și fericit”, a mai afirmat actrița într-un interviu pentru  Entertainment Tonight.

Problemele pentru fosta protagonsită a serialului Beverly Hills 90210 au început în anul 2015, atunci când doctorii au diagnosticat-o cu cancer la sân. Doi ani mai târziu, după ce a a urmat mai multe tratamente, se părea că boala a dat înapoi. Însă, în acest an, „Brenda” a dezvăluit că lucrurile s-au complicat din nou și cancerul a avansat.

Anul trecut a dispărut un actor extrem de popular al serialului amintit mai sus. Este vorba de Luke Perry, alias „Dylan”, cel care a suferit un atac cerebral masiv la vârsta de 52 de ani și nu a mai putut fi salvat de medici.


Accesează: