Evenimentul Zilei > International > Harry și Meghan, viață de nababi în conacul din Beverly Hills. Urmează falimentul?!?
Harry și Meghan, viață de nababi în conacul din Beverly Hills. Urmează falimentul?!?

Harry și Meghan, viață de nababi în conacul din Beverly Hills. Urmează falimentul?!?

Prințul Harry, Ducele de Sussex, și soția sa Meghan Markle locuiesc în Beverly Hills, în fabuloasă casă a lui Tyler Perry, un actor, regizor, scenarist și dramaturg american.

Chiria lunară pe care o achită Prințul Harry și Meghan pentru a locui în conacul lui Tyler Perry este de 200.000 de lire sterline (250.000 $), a mărturist un vecin al cuplului regal, citat de Daily Mail.

Casa măsoară 24.545 de metri pătrați și numără numai puțin de opt camere. Conacul este în stil toscan și oferă o vedere de senzație asupra Los Angelesului, fiind estimat la 14.5 milioane de lire sterline.

Vecinul cuplului regal a mărturisit că miercurea trecută Prințul Harry și Meghan Markle au sărbătorit prima zi de naștere a fiului lor, Archie. Totuși, vecinul respectiv s-a arătat deranjat de faptul că zona este des frecventată de paparazzi.

Totuși, presa internațională spune că nu se cunoaște exact dacă Harry și Meghan achită lunar suma de 200.000 lire sterline pentru chirie sau dacă cei doi sunt pur și simplu invitații proprietarului Tyler Perry.

Se crede că Harry și Meghan s-au cunoscut cu Perry prin intermediul prietenului comun Oprah Winfrey. (foto: variety.com)