Evenimentul Zilei > Social > Panică la o școală din județul Neamț. Elevi intoxicați cu monoxid de carbon
Panică la o școală din județul Neamț. Elevi intoxicați cu monoxid de carbon

Panică la o școală din județul Neamț. Elevi intoxicați cu monoxid de carbon

Cinci copii de la o școală din județul Neamț acuză stare de rău. Aceștia ar fi fost intoxicați cu monoxid de carbon de la centrala termică.

„La Şcoala din Petru Vodă, Poiana Teiului, sunt cinci copii care acuză o stare de rău, posibil intoxicaţi cu monoxid de carbon de la o centrală termică.

La locul solicitării s-au deplasat pompierii de Garda 2 de Intervenţie Poiana Teiului cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare şi prim ajutor calificat şi două ambulanţe SMURD, precum şi două ambulanţe de la SAJ.

O fetiţă, de aproximativ 12 ani, semiconştientă, a fost preluată de un echipaj de la SAJ şi transportată la Spitalul din Târgu Neamţ”, a anunţat purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ, Irina Popa.

Confrom declarațiilor reprezentanților Inspectoratul pentru Situații de urgență (ISU) Neamţ, ceilalţi patru copii au primit asistenţă medicală la locul evenimentului şi sunt transportaţi la spital pentru investigaţii., informează Agerpres.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.