Evenimentul Zilei > Actualitate > PANICĂ la Exatlon! O concurentă a trecut prin CLIPE GROAZNICE: „Deschide gura și respiră”. Colegii au scos-o afară cu tot cu pat
PANICĂ la Exatlon! O concurentă a trecut prin CLIPE GROAZNICE: „Deschide gura și respiră”. Colegii au scos-o afară cu tot cu pat

PANICĂ la Exatlon! O concurentă a trecut prin CLIPE GROAZNICE: „Deschide gura și respiră”. Colegii au scos-o afară cu tot cu pat

Momente de panică la Exatlon 2. Una dintre concurente s-a simțit extrem de rău, iar colegii de echipă au fost nevoiți s-o scoată afară, cu tot cu pat, implorând-o să deschidă gura și să respire.

Beatrice și-a speriat colegii, după ce a acuzat că nu-și mai simțea mâinile, că nu mai poate respira și că are gura încleștată.

Ceilalți concurenți s-au adunat în jurul ei și au încercat să-i dea o mână de ajutor.

„Liniștește-te. Calmă vreau, da? Nu-i nimic, nu te speria. Lasă gurița deschisă și respiră. Cum sunt mâinile, le simți?”, a întrebat-o AnaOtvos pe Beatrice, potrvit Cancan.ro.

„E aici domnul doctor și ești bine, da?”, i-a spus Ana în timp ce îi ștergea lui Beatrice nasul cu vată îmbibată în spirt.

Băieții au scos-o afară pe Beatrice cu tot cu patul în care se afla, temându-se pentru viața colegei lor.

„Hai, Betty, că suntem cu tine toți”, i-a spus și Ciprian.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.