Evenimentul Zilei > Social > Pandemia de coronavirus schimbă și orarul. Decizia vine din România
Pandemia de coronavirus schimbă și orarul. Decizia vine din România

Pandemia de coronavirus schimbă și orarul. Decizia vine din România

Tarom modifică orarul de zbor pentru mai multe curse aeriene interne și internaționale, în contextul epidemiologic actual.

Reprezentanții companiei aeriene au transmis un comunicat în care anunță că, din cauza actualului context epidemiologic, orarul de zbor al curselor operate vor suferi o serie de modificări.

Conform anunțului TAROM, în perioada 7 noiembrie – 30 noiembrie 2020, zborurile către și dinspre Londra se vor suspenda. Cei care au achiziționat bilete pe această relație și care nu au fost deja contactați de reprezentanții companiei sutn rugați să scrie la adresele de e-mail [email protected] și  [email protected] sau să apeleze Call Center-ul TAROM – https://www.tarom.ro/call-center-tarom.

În zilele de 2, 9 și 16 noiembrie 2020, zborurile către și dinspre Bruxelles vor fi anulate, a mai anunțat TAROM. Persoanele cu bilete de avion achiziționate în zilele menționate și pe această relație vor fi contactate de către TAROM pentru a alege alte zile de călătorie pentru aceste zboruri, se arată în anunțul transmis de companie.

În zilele de 11, 18 și 25 noiembrie 2020, zborurile către și dinspre München se vor anula. De asemenea, persoanele cu bilete de avion achiziționate în zilele menționate vor fi contactate de către reprezentanții companiei pentru a alege alte zile de călătorie pentru aceste zboruri.

În zilele de 13, 20, 27 noiembrie și 4 decembrie 2020, zborurile către și dinspre Amsterdam se vor anula. Persoanele cu bilete de avion achiziționate în zilele menționate și pe această relație vor fi contactate de către TAROM pentru a alege alte zile de călătorie pentru aceste zboruri, se precizează în anunț.

Modificări pe cursele interne

În zilele de 3, 5, 10, 12, 17, 19, 24, 25 noiembrie și 1, 3, 8, 10, 15 decembrie 2020, zborurile către și dinspre Oradea se vor anula. Și în acest caz, persoanele cu bilete de avion achiziționate vor fi contactate pentru a alege alte zile de călătorie pentru aceste zboruri.

În zilele de 4 și 6 noiembrie 2020, zborurile către și dinspre Suceava se vor anula. Persoanele cu bilete de avion achiziționate în zilele menționate vor fi contactate pentru a alege alte zile de călătorie pentru aceste zboruri.

În anunțul publicat de compania aeriană se precizează că toți cei care nu au fost contactați de reprezentanții TAROM, să se adreseze Call Center-ul companiei și site-urile https://www.tarom.ro/call-center-tarom sau agențiile internaționale TAROM: https://www.tarom.ro/contact/agentii-internationale.

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: